0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (442 puan) tarafından
Ne yaptıysam ikna edemedim büyük kayinm 3 çocuğu eskisehyden Bursa'ya getirp birkacak bir hafta durcaklar neymiş babaannesi de durcaknis kadın diyor bana güvenmeyin ben bakaam hasta yyemek falan yaoamiyor yeme birdi yeni ayırdık ortanca kaynım yüzünden 

Korona var sokağa cikanicaklar dedik 

Benim bebeğim var onu korumak için aylardr dikkat ediyorum dinlemicekler aşağı sokağa oynamaya incekler ona buna deycekler ben istemiyorum dedim eşim konusmus sevdrmem demiş 

Ortanca kaynım Merve köye gitcek annemin durum malum ben calisiyom demiş ama yok büyük kaynin biz gelcez çocuklar kalacak ben doncem demiş nasıl insanlar anlamıyorum anası bayramda bile gelmez çocuk gönderir anca nefret ettiriyorlar 

Biraz da kaynanamla suç bana güvenmeyin yengeleri var demiş bende köye gitcem 2-3 gün ama mübarek geldiler mi on gün onbeş gün almaya gelmiyorlar çocukları dicek laf bulamıyorum ben çocuğumu beş Dk kaynanama gindersem duramıyorum evde 

8 Cevaplar

0 oy
(15,277 puan) tarafından
Sende o süre boyunca kendi annende kal. Başkasının çocuğuna bakıcılık yapmaya mecbur değilsin. Hem sana baktıracaklar hemde anneleri en azından arayip sorsa sana bakabilirmisin diye daha iyi olur ama onu bile yapmıyorlarsa hiç bakma bence.
(442 puan) tarafından
Doğum yaptım geldiler benden iş beklediler onbeş günlük lohusaydim on kişinin. Bulaşigini yıktılar süpürge o bu bide düşünüp beni aramaz bakalm bende köye gitcem ama bebeğim yatağını arayan bı bebek inşallah dururda biraz kalırım en azndan
(15,277 puan) tarafından
Alışır bebeğin canım. Park yataksa al götür yanında. Fedakarlık yapsan bile kimse kıymet bilmez . Hem çocukların başına bişey gelse hemen seni suçlarlar ,  onlar çocukları getirmeden sen git bence.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koronayı geçtim artık da bi insan nasıl çocuklarını gönderip rahat oturabilir ki evde? Ben anneme bile bırakıp markete bi yere gidince eve dönesiye kadar on kere arıyorum annemi uyandı mı oğlum ağladı mı naptı diye? Bir de kaynana bakamıcak çocuklara çok sorumsuz insanlar 
(442 puan) tarafından
Ve çok normak bişey mis gibi davraniyrolsr sinir oluyorum kaynananın da işine geliyor torun seviyor görüyor bize başka konuşuyor onlara başka sonra sırıtarak ay evet ben dedim gelsinler sokakta oynarlar falan diye diyor
0 oy
(229 puan) tarafından
Kendileri rahat olsun die size bırakmakta nedir yenin ederim çocuk koynumda uyusa tuvalete gidemiyorum düşer diye bunla4 nasıl ana anlamıyorum beşikte yatırmıyorum gözümün önünde olsun die  ne bilim değişik insanlar bakma hiç 
0 oy
tarafından

Buda ayrı bir saçmalık hiç mi laftan anlamıyorlsr 

0 oy
(13,431 puan) tarafından
Yasak varken nasıl geyirmeyi düşünüyorlar burada kontroller çok sıkı ceza yersiniz de ben mahalleden çıkmaya korkuyorum oğlumla onlardaki rahatlığa bak 
(442 puan) tarafından
Şehirler arası yasak kalktı ya buraya gtrip birakcaklar ne yaparsa yapsınlar
(13,431 puan) tarafından
Kalktı ama çocuklar için hala yasak devam ediyor ki canım
0 oy
tarafından
Nasıl anne baba onlar ya. Kendileri bakmayacaksa ne diye çocuk yapmışlar. Onu geçtim evde bebek var bildikleri halde getirmeleri de ayrı vijdansızlık bu dönemde. Ben kapıdan içeri adım attırmazdım ortalığı yıkıp dökerdim kavga ederdim eşimle bu ne demek oluyor diye. Eşim bile nezle olsa çocuğa yaklaşmaz kaldı başkaları. Allah ıslah etsin böylelerini 
(442 puan) tarafından
Anlatamıyorum bende çok sinir oluyorum ama eşim de demiş demiş kesinlikle Ertuğrul u ( benim bebe ) sevmezler ama dinlemiyorlar gelince de kaynanamın rahatligindan dolayı dinlemicekler
0 oy
tarafından
Sen bakıcı değilsin çocuklar gidene kadar git annenin yanında kal onlar ne zaman gider ertesi gün gel hem anlarlar hem babaanne dayanamaz gelin çocukları alın der sakin taviz verme yoksa bu böyle gider gerekiyorsa kavga cikart bu ne sorumsuzluk valla eltinde aşırı rahat bı kadinmis
(1,008 puan) tarafından
Katiliyorum kesinlikle.git onlar gitmeden de dönme. Bebegin alışır.ne olucak illaki evden.disarda yatacağı günler olucak alışmış olsun . emrivaki baktirmalari insani zaten.cileden cikarar
0 oy
tarafından
Ben olsam giderdim anama onlar gidene kadar da gelmezdim banane milletin bebesinden

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 384 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 611 göst.
22 Mayıs 2024 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
22 cevap 411 göst.
2 Haziran 2023 Aile kategorisinde Seherl (835 puan) tarafından soruldu