0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebeği banyosunda doğurmuş sonra 3. Kattan aşağı atmış insan musteffesi Allah seni bildiği yapsın Yarabbim sen böylelerine değil her gün her saniye evlat aşkı ile yanan insanlara nasip et bir evlat. 

image

5 Cevaplar

0 oy
(163,208 puan) tarafından
Başimiza tas yagmadigina şukur etmemiz lazim
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Yaa bunlar nasil evde o kadar kısa zamanda doguruyolar aklim almiyor ben 2 gun hastanede inim inim inledm kesip bictiler zor dogurdm bunlar girip lavaboda banyoda nasil yapiyolar 
0 oy
tarafından
Ne olmuş anlamadım 
tarafından
Erkek arkadaşından hamile kalmış evinin banyosunda doğurmuş sonra da 3. Kattan bebeği atmış
(35 puan) tarafından
18 mi 19yasinda kiz erkek arkadasindan hamile kalms dogurmus sonrada cocugu balkondan atmis
tarafından
Aaa yazık oldu günahsız bebeye Rabbım islah etsin
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Korona bize az vallahiiii gecen çinde mi ne  canli canli bebegi topraga gommusler aglama sesine aciolar bakiolar bebek Allahimmm suan bile tuylerim diken diken oldu bebek nasl canlanio agliodu durumu ciddiymis daha yeni dogmus ciplakti allah kahretsinn
(1,101 puan) tarafından
Hindistanda canım
(2,109 puan) tarafından
Aynenn hatrladim hindistandi ismini unutmustm cin die hatrliodm
0 oy
tarafından
Ben anlamıyorum ya nasıl fark etmez 2 dk zevk için o bebeğin canını almaya ne hakları var. Zevkinizi yasayacaksanızsa bi zahmette korunun ya. O yavru cennete giricek ama sizin yatacak yeriniz olmayacak olmasında!!!! Sizin gibiler için yaşasın CEHENNEM!!!!!!!

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,524 soru

23,987,998 cevap

326,820 kullanıcı

...