Annemde kaldım dün ne bileyim 1 kez olsun yerimden kaldirmadi beni ve dizleri ameliyatlı hiç durmadı yatıyorum üstümü örtüyor ne seviyorsam o yemekleri yapıyor yatıyorum masaj yapıyor geliyor gidiyor öpuyor . Anne dedim sana birsey sorcam ben seni uzdummu hic dedim nerden cikti dedi gozleri doldu hemen senin merhametin yeter iyi kalpli kizim bizde emegin cok dedi sarildi optu .. eve geldim okadar kötü hissettim ki kendimi ne bileyim 31 yaşıma giricem ve ilk çocuğum dogcak Allah in izniyle eve geldim sanki çok uzakta gibi okadar özledim ki içim sizladi annelik duygusu mu bendeki bilemiyorum çok sulu göz oldum inşaallah bende evladima layık bir anne olabilirim annemden bunları duymak beni çok duygulandirdi. Geldiğimden beri o dolu gözleri gözümün önüne geliyor
oy nasl duygulandim rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin saglik sihhat nasip etsin onlara su mubarek gece hurmetine aminnn ve tum sevdiklerimize ((
İşte annelik böyle bişey kızken çok swrt vurdum duymaz asabi dik başlı asla duyguya dair bişey yoktu bende şimdi en ufak aileyle ilgili birşey söz konusu olunca gözlerim doluveriyor hemen annelik duyguları kabarıyo insanın anlıyorum şu an duygularını rabbim kimseye ana baba yokluğu göstermesin şu mübarek gecenin hürmetine evlat acısıda yaşatmasın hepsi acı
Annen senden bu kadar razıysa seninde evladına layık bi anne olursun şüpesiz anne çok farklı 50 yaşına da gelse insan arkasında bi dağ varmış gibi hissediyo anneyi iyi ki varlar allah başımızdan eksik etmesin ızmirli arkedesim )
İnan benim annemde öyle evim 5 dakika mesafede canm ne istiyorsa arıyorum asla yapmam demiyor hatta kendisi arar kızım canın bişey istiyor mu diye iki bebek kaybettim benden daha endişeli gel ben sana bakayım doğuma kadar diyor hemen hemen her gün annemlerdeyim her gittiğimde de çok uzaktan gelmişim gibi davranıyor. Ama ben annemi çok üzdüm gençlikti cahillikti rabbim bu mübarek gecede affetsin onu bizlere bağışlasın tüm annelere uzun ömür versin.
Benide ağlattın şimdi
1,493,295 soru
24,399,239 cevap
349,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın