Arkadaşlar ben mi sabırsızım bilemiyorum .. bebeğin kilosu 3.001 gr çıktı 37 haftadayım ama ne sancı görünüyo ne bişey.. doktora sordum 3 hafta daha var dedi. Ama benim gücüm kalmadı geleceği yok sanki .. doktor vitamin vs kullanıyosan bırak dedi sana zorluk çıkartır kilolu olur bebek diyo. Ekmek elden su gölden ben olsam bende gelmek istemem dünyaya. Off off gelmiyo bebeğim çok sıkıldım kendime de kilo alıyorum bu yüzden bende yemiycem artık.
Canım tadını çıkar işte insanlar erken doğum riskiyle her gün dua ediyo seninki zamanını bekliyo ne güzel işte ben de istiyorum ki son ana kadar 40. Haftasını doldursun
Bence böyle dusunme bu şekilde söyleme cnm. Saglikla zamaninda gelsin diye dua et. Bende 37.haftamdayim bende dogamasini kokusunu icime cekmeyi istiyorum elbet ama saglikla gelsin diyorum. Onemli olanda bu. Herseyin vakti zamani var. O da vaktini zamanini bekliyo. Sende bu sureci guzel degerlendirmeye calis.
Gelmiyor demek için çok erken bi tarih
Valla bende aynı oğluşum 3 kiloya yaklaştı tekme atıp duruyo 38 hafta oldum ne bi sancı ne başka bişey bekliyorum Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı öpüp koklamayı sorunsuz şekilde eve gelmeyi nasip etsin
Bnim bebek 3 kg 150 gramdi 37 haftalikken di 38 haftalgm bna vitamin ve kan ilaci kullan dedi
Canım benim başlıyor senle aynıyız ama ben önce doğuruyor um bak acılmam var şuan iki santim sabah dörde kadar sancı çektim evde ve sabah gittim kanala yerleşmiş doğum başlamış yatıtayım dedi doktor ama evim yakın olduğu için evime geldi şimdi sancı yine sıklasırsa gıdecem çantamı gözden gecırıyorum şuan canım evimde yatagımı hazırlıyorum park beşik almıştık onu kuracam evımın her işini de hallettım son bir pantolon ütüm var onu da yapayım diyorum ama sancı da bir yandan geliyor.kaynanam geliyor yolda kızlarım a kaynana bakacak annem ve eşim yanıma gelecek hastaneye darısı senin başına canım
Canım bende aynı durumdayım 37 2 günlük benim bebeğim 3 100 gr boy 50 cm sancı var doktor her an gelebilir dedi kanala inmiş dedi ama ben öyle hissetmiyorum sanki 40 i dolduracak gibi hemen gelsede hayırlısıyla kurtulsak son günler çok kötü ya
404,212 soru
12,109,424 cevap
36,430 kullanıcı