0 oy
536 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (703 puan) tarafından

Milleri ne kadar süreyle  değiştiriyorsunuz    yada şöyle  diyim 15 dk 30 dk varya ne kadar gun 15 dk yapıp  yarim saate geçiyorsunuz  hatunlar zayiflayaan cok bu leslieyle ise yarıyor :D

5 Cevaplar

0 oy
(3,188 puan) tarafından
Türkçeyi katletmişsiniz :D
(3,188 puan) tarafından
Sen beni öldümde gördün :p
(703 puan) tarafından
Anlamadim valla :)
(3,188 puan) tarafından
Hayat yordu beni neşem azaldı.. sen bide benim gençken görecektin misali bir cümle işte.. :D
(703 puan) tarafından
Şimdi  anladım  hepimiz öyle  canm anne olunca hayat  cok farklılaşıyor
(3,188 puan) tarafından
Hıhıı.. :)
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben 2 hafta da 1 degistirdim sonra full 45 dk lik yaptim
(4,285 puan) tarafından
4 ay da 12 kilo verdim 1 ay ara verdim şimdi tekrar basladim 5 günde 1.5 kilo verdim ole çok ağır açlık ile yatmıyorum emziriyorum ve zaten kan şekerim hemen düşüyor herşeyden az yemeye çalışı yorum
(703 puan) tarafından
Masallah ne güzel  vermissin benm sipada emiyor  18 aylik oldu o yuzden ben yememden kismaya başladım  fazlaliklarim çok
(4,285 puan) tarafından
Benim kızım da 16 aylık ilk zamanlar 3 o gun yiyordum sonra kilo vermem durdu 2 övüne indirdim önce sabah yiyip akşam yiyordum şimdi ise gidiyorum sabah yiyip öğlen yiyip akşam yemiyorum sürekli degistiriyorum bende
(703 puan) tarafından
Bende bi diyetisyene gidecegim kendi başıma  öğün  şaşırıyorum  cocuk durmuyor  kahvalti yapamıyorum  öğlen cok yiyorum  aksam gec yiyorum  derken olmuyor  bi dur demek şart oldu
(4,285 puan) tarafından
Bi git bakalim bende gitmiştim sonra devam edemedim kendim uyguladim
0 oy
tarafından

O ne gııı     :ermm:   

(703 puan) tarafından
Zayiflama hareketleri canm. Kadin zamaninda yapmis kadinin adi kalmis leslie diye youtube yaz çıkıyor
tarafından
Hee sağol canım bakarım
0 oy
(1,070 puan) tarafından

Yaa bende yapmak istiyorum Leslie play storeden bulabilir miyim. Yoksa YouTube de mi var :) 

(703 puan) tarafından
Ben youtube den yapiyom canm orda varmi bilmiyirim ama yapmasi cok eğlenceli  kadin inglizce konuşuyor  anlamıyorsun yinede ritme.kaptiryorsin kendini
(1,070 puan) tarafından
Bende bir çok kişiden duydum merak ediyorum da çok . Bende basliyim bakim nasıl bir şeymiş bu Leslie :) sağol canimm
(703 puan) tarafından
Ben. Bi baslamistim biraktim bugun yeniden ciddi olarak basladim.  Guzel zevkli
(1,070 puan) tarafından
Tamam canım yarın bakacağım. İhtiyacım olduğunu düşünüyorum çok sağol
(703 puan) tarafından
Insallah en kisa.zamnda verirsin  canm rica ederim
0 oy
tarafından
O neci giiiii :D 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 274 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 253 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,709 soru

23,624,753 cevap

306,992 kullanıcı

...