Görümcelerimle birlikte sarma sariyim dedim bebegım yurutecteydi yanımdaydı kayinvalidem bütün odaları kapısını açmıştı gezsin dıe bir yandan da peşindeydi bende anne sen sarma saramiyon çocuğun peşinden ayrılma dedm şu sofrayı kaldır üstüne düşürür dedim görümcemin odasında ağır bir boy aynası vardı onuda kaldır düşürür ddim ama kaldırmadı duymadı yada düşürmez die düşündü galiba 2 dakika yanımıza geldi bebegım odada deprem oluyor muşcasina bir gürültü koptu ama benim canım dan can gitti o seste bebegım kesin gitti dedim bir baktım kilpayi kafasına isabet olmamış ayna düşmüş anne yüreği hissettim kızdım bağırdim ağladım ((8 aylık siz siz olun bir saniye gözünüzü ayırmayın ağlarsa anam ağlar derler benden başka kimse ağlamadı
İyide tüm odaların kapısını niye açıyo ki yanınızda oynasın işde anlık oluveriyo herşey dikkatli olmak lazım Allah korumuş birine bari bişeyler ver ne bilim işde bizde öyle yaparlar kazadan beladan kurtulunca falan çok geçmiş olsun
Bu yuzden ben kimseye emanet edemiyorum kokruyorum etsem bile surekli kontrole gidiyorum Rabbim korumus dikkat edin
1,495,352 soru
24,428,732 cevap
352,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın