S.a kızlar..
Reglime 5 gün var ve acayip bir şekilde dünden beri ağlıyorum. Dün post paylaşmıştım zaten ilk dostum için ağladım babamı özledim yine ağladım eşimle sıkıntım vardı ağladım. Eskiden bir arkadaşım vardı annesi ve babası boşanıp baska kişilerle evlenmişlerdi ve o arkadasimi üvey baban üvey annen seni istemiyor deyip bakmamislardi babaannesi büyütmüştü aklıma bu konuşmaları geldi ona ağladım. Kaç gündür ayağım ağrıyor doktora gittik dün kaslarimla ilgili bi agriymis birsuru ilac verdiler sadece kremi aldım belki hamileyimdir diye içmek istemedim ilaçları. Eşim ayağımın agridigini bile bile kaynanamgile gitmek istedi. Kaynanam çalışıyor oda yemek yapın evde yemeğim yok dedi sinirlendim benim ayağım ağrıyor gelince biseyler hazırlarım demiyorda. Ayakta 2-3 saat kaldım yemek hazırlarken ayağım iyice zonklamaya başladı. Ogleden sonra 4-5 gibi gitmiştik kaynanama . Saat gece 11 oldu eşime diyorum annen yorgun işten geldi kalkalım benimde ayağım ağrıyor eve gidip kremimi süreyim diyorum tamam dio halen tv izliyor acayip sinirlendim. Belki küçük bir sebep ama canım acıyor halsizim ayaklarimi uzatmak istiyorum eve gidip ama eşim bencil davrandığı için dün gece onada ağladım. Beni kimse düşünmüyor değer vermiyor anlamıyor diye..
Kısacası çok gerginim.. ve duygusalm karışık bir ruh halindeyim. Adetten önce sizde bu şekilde oldunuz mu hiç ?
Ben adetliyken sinirli çekilmez biri oluyorum her insan farkli sekile dönüşüyor bakara suresi ac dinle ferahlasin icin
Psikolojik bi durum canm bence aklinda hamilemiyim sorusu var belli ki biyandan sağlık sorunun esinin sana karsı davranısları hepsi ust uste gelmis stres yapmssin canm
1,491,566 soru
24,373,006 cevap
348,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın