0 oy
356 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Hangi hikayeye baksam bebekler cafede ay ben dün dışarı çıktım esimle mobilya almak için cocugu kaynanama bıraktık oyle gittik baktım lc mağazasının onu full dolu 2 aylik bebekler 4 aylik bebekler şok oldum ben bile korktum biseler alırken belki bırakacak kimseleri yoktur kinamam ama en azindan tek kişi yapsalardı alışverişi bebisleride sessiz kimse olmayan biyere gezmeye götürebilirlerdi anlamıyorum valla benmi cok katıyım acaba

5 Cevaplar

0 oy
(28,804 puan) tarafından

Normalleşmeyi fazlasiyla abarttı bizim millet

2. Dalga olursa hiç şaşırmam hak ediyoruz çünkü inan bizim millet akıllanmaz. Hele bazı kıt akıllılar hic akıllanmaz. 

tarafından
Kesin haftaya yasak gelcek ya yüzde bi milyon hemde
(555 puan) tarafından
Iğdır'da dalga oldu kızlar normele döndüğünde beri Iğdır'da vefat yoktu bugün iki kişi vefat etmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aferim onalra biz daha korkudan adim atmadik yusuf yusuf ise gidiorum bi kizimi deniz kenarina goturdum fellik fellik insansiz yer aradim onda bile korktum
tarafından
Bende gecen hafta deniz kıyısına götürmüştüm
0 oy
tarafından
Canım kafeler çocuk alınmıyor bizim burada bildiğim kadarıyla marla olan mağazalara da 
tarafından
Burda dolu valla
tarafından
Burada sokakta var ama çok değil. Kafeye hiç bir şekilde izin vermiyolar. Çünkü bif haftadır olmayan vaka çoğaldı 300 400 tane vaka var ondan burada biraz tebirli davranaliyor istanbuldan gelen.olmus bayramdan sonra onlardan bulaşmış.
0 oy
tarafından
virüs artınca görürüz cafedekileri
tarafından
Ben daha yıldım valla
tarafından
millet fazla abartıyo suyunu çkardı çıkın tamm az hawa alın gelin kalabalga karışmak nedir
tarafından
Aynen oyle ben insan içine sokmadım cocugu kendim dün gittik esimle çocuğa biseyler almaya ana baba gunu
tarafından
Her yer öyle ya ama bugun waka artmş böyle gderse hc bitmicek bu wirüs
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Ben zaten anlamiyorum yemin ederim ne cesaretle çıkıyorlar hadi cikiyorsun bebeğini nasıl goturebiliyorsun cidden ben korkuyorum aşağı kapıya bile imam kendim için değil bebeğime bişey olur diye millet tedbirli normalleşme bayagi yanlış anladı maske vs takmiyorlar artik 
tarafından
Kız profildeki senin bebeginmi
(2,548 puan) tarafından
Yok canim

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 758 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 601 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,299 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,555 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu

405,526 soru

12,150,326 cevap

36,567 kullanıcı

...