Selam arkadaşlar katalog işine nasıl başladınız ne kadar yukseldiniz bende yeni farmasiye üye oldum sanki hiç buyutemez mişim gibi geliyor
Çevre lazım ona..
Haha yeni gördüm postunu bende demin sordum bunla ilgili. Farmasi gereksiz pahalı ve malı kaliteli degil çok şikayet var katalogu bile üyesine satarak gönderiyor sipariş vermeden de katalog göndermiyor tuhaf. Farmaside de uyeligim var fakat indirimli almak için yaptım. Avondayim ben gayet kaliteli ve uygun senelerdir avon kullanıyorum satış yapmaya karar verdim artik
Sana katalog işinin mantığını söyleyeyim ben de farmasi ye uyeyim. Şimdi 1 kişi var diyelim instada coookk takipçisi var ve üye getirme kapasitesi var o kişi seçtiği kişilere uye desteği yapıyor ki müdür çıkarsın. Belli müdür çıkarınca kendi de yükseliyor. Yani aslında tüm üyeleri kendine almayıp destek yaparak müdür çıkarınca daha kârlı oluyor. Tabi destek yaptığı kişinin kendine üye olması lazım. Ancak bi destek alacaksın ki yükselebilesin göründüğü kadar masum iş değil bi de instada dolaş biraz genellikle yemek sayfaları olanlar bu işi yapıyor hem yemek hem tanıtım ikisini aynı anda götürüyorlar
1,493,353 soru
24,400,086 cevap
350,075 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın