0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biz bu yüzden asla ailelerin olduğu yere gelmiyoruz memleketimizden nefret ettik. Ne onun ailesinin ne benim aileme yakın olmak istemiyoruz çünkü hayatlarında aksiyon ve üzüntüler bitmiyor haliyle eşimde çok kafaya takan biri oda aşırı kafaya takar 2 günde saçlarını bembeyaz eder o kadar kafaya takar. Biz Adana'da otursak bunların yanında evliliğimizin ömrü 3 gün olur sürekli evimden huzursuzluk eksik olmaz Allah'ıma bin şükür Dağına göre kar verip bizi uzağa yollamış. Bugün arabada kavga ettik baya ben ona bağırdım o bana bağırdı falan kıyafetlerimi aldım anneme geldim daha da gelmicem oraya dedim. Birbirimizi seviyoruz ama onlar yüzünden aramız bozuluyor ikimizde hüngür hüngür ağlıyoruz diyoruz İmkansızı oldurmaya çalışıyoruz aslında anlaşamıyoruz ama zorluyoruz nereye kadar giderse Çok dertliyim çok Kocam, ailesi, ailem arasında kaldım, çocuklarım için herşey

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bir söz okudum. Evliliğe karışan aileler yoktur. Ailelerin karismasina musade eden karı koca vardır. Çokta doğru canım birbirinizi seviyorsanız başkalarına izin vermiceksiniz hepsi kapı dışında kalicak
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkiniz anlastiktan sonra aileleri mesele etmeyin bence görmeyin duymayın hesaba almayın 
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bem kapimi cekerim huzurlu olurum sizde rahatsz oluyosan baglantiyi kesin merhabaa naslsn olun bukadar.
tarafından
Onun ailesi bırakmıyor ki öyle olalım
0 oy
tarafından
Kapıyı çekince görmesek duymasakta olmuyor aile sonuçta

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 533 göst.
+1 oy
22 cevap 806 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde NURUMM333 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy