0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (414 puan) tarafından
Dun biseyler yazmistim esimin ogluyla beraber ailemin yanina gitmek istemiyirum akil verin diye bazi insanlar uvey anne oldum kendi cocugunun basina gelse naparsin diye sormuslar bende acikliyim yaninda istemesem burda kalmasini istemem  annesi dolduruyor bana saliyor benimle kavga etmek icin yer ariyor alis verise giderim onu niye aldin bisey alicak olurum ondan habersiz alirim aldiklarimi annesine soyluyir oda dolduruyor benim ustume saliyor ne o,,,,kaldi nede k,,,, kaldi ailemin yanina gotursem ordada ayni sekilde davranirsa ne huzurum kalir  benim derdim o 

4 Cevaplar

0 oy
(30,403 puan) tarafından

Allah kolaylık versin...... konuyu tam bilmiyorum

(414 puan) tarafından
Dun bisey yazmistin esimin ogluyla ailemin yanina gitmek istemiyorum diye uvey anne oldum
(414 puan) tarafından
Rehin almadim zoruma gitii okadar
(16,818 puan) tarafından
Sana değil sözüm kız:D
(30,403 puan) tarafından
Bana ban sözü fatonun hehehehe canim kendim :)
(414 puan) tarafından
Kusurabakma cnm kime yadigina bakmadim ondan okuduklari zoruma gitti ondan
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Oğlan küçük değil mi görür deyim cnm 18 yaşında kocaman oğlan olmuş götürmek zorunda değilsin gele bide öyle davranıyor ise aklı yokmu anası aklıma uyuyuo küçük değil ki al götür anası suçu deyim 
(414 puan) tarafından
Bende cocugu suclamiyorum annesiyle konusmasa birgun gayet iyi hic sorun yok ertesi gun konussun benimle kavga ediyor bende bunu anlatmaya calisiyorum beni yanlis anliyorlar
(12,762 puan) tarafından
Hayır öyle şey olmaz oradaki laf oraya vs taşınmaz küçük çocuk olsa derim allı yok kocaman 18 yaşında çocuk ne diye peşinde gezecek evde de kalabilir tek başına
0 oy
tarafından
İyide 5 yaşındaki çocuk degilki o 18 yaşında genç yani ne işi var yanında olur olmadık şeylere yorum yapanlara anlam veremiyorum ne aldırış ediyon sen kendi başlarına gelse nolur aceba . Götürmek zorunda değilsin kocaman aadami yaninda
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun
(414 puan) tarafından
Amincumlemizin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 360 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
0 oy
13 cevap 626 göst.
2 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,565 cevap

348,991 kullanıcı

...