0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar sizce bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olur mu yükselme var vaka sayılarında diye görmüştüm ?

İnşaallah artık düzelir normale döner

6 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
olmaz herlde 700 du vaka sayisi 900 gecti  sokaga cikma yasagi olsa iyi olur bole bole uzuyacak bu  surec bisey yok mus gibi davraniyar ve buyuzden 65 yas ustu ve 18 yas alti rahat davranlara olmasa biraz daha rahat olucak ama herkez kendinj dusunuyo
tarafından
Keşke canım biz yasak olduğu zamanlar bile işte çalıştık işler yoğundu ne zaman yasak kalktı millet normale döndü maske takmayan mesafeyi korumayan vatandaş müşteriler oluyo tabii ki artar daha çok
(770 puan) tarafından
virus hitsin cocuklarimla bi yere rahat gidip gelim diye.  bakiyorum ama aksam haberlerdd insalarin rahatlini gorunce deliyorum bazen biz salagiz evde otuyoruz millet geziyo ve bu gezen insanlar yuzune bitmez  isi olana eyvllah ama isi olmayada evde durmuyo
tarafından
Zihniyetleri bu kadar işte canım hiç kimse birbirini düşünmüyor
(770 puan) tarafından
yokya herkez kendi derdinde tek dedikleri bunaldik evde cocuklar yaslilar napiyo 3 aydir  cocuklar disari.cikcam diye agliyo    ama cikartamiyoruz cocuklarin buyuklerin sucu ne evde tikili kalilar cok sinirliyim bole insanlara
tarafından
Valla bizim mahallede ne yazık ki çocuklar hsonu normalmiş gibi oyunlar oynuyo görüyorum yasak olurken bile bende çok sinir oluyorum hayatımız düzene en kısa zamanda girer diye umut ediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Valla dün haberler de vaka sayısı artmış diye duydum hatta şimdiye kadar hiç virüs bulunmamış köyden bile çıkmış böyle heryeri acar serbest biraktirirsa böyle olur bizim millet dünden razı salmaya çünkü inşallah olur yasak valla :/
tarafından
Zaten herkes bu hastalığa yakalanacakmiş kimi hafif kimi ağır geçirecekmiş mecburi bizde çalışıyoruz Rabb'im yardımcımız olsun hepimizin
(1,402 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(460 puan) tarafından
Keşke olsaydı. Vakalar artmaya başladı. Biz de dışarıya hasret kaldık ama can korkusu daha beter. 
tarafından
Keşke bitse böyle başımıza Allah beterinden saklasın ama daha çok felaketler gelir
(460 puan) tarafından
Eskiden ne kadar rahatmışız. Oysaki önceden de bulaşıcı hastalıklar vardı biz yokmuş gibi rahattık. :(
0 oy
(414 puan) tarafından
Olsun bence duzelecegiz derken yine ayni duruma girecegiz busefer 2  ay deyil 3 4 ay evlerde kslicaz kimsenin umrunda deyi 
tarafından
İnşaallah sıcaklarda biteceği söyleniyordu ama hala devam ediyor buda bizim insanlarımiz sayesinde işte
0 oy
tarafından

İnşallah olur 4 gözle bekliyorum evi tamamlariz ben tek yapamıyorum

tarafından
İnşaallah canım bu sorumsuz insanlar sayesinde uzuyo bu şekilde işte kurunun yanında yaş da yaniyo
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Bugün toplantı var cnm cumhurbaskani aciklama yapicak belki onunla alakali bisey söyler
tarafından
Ben izleyemedim ama yasak ile alakalı göremedim bildirimlerde
(1,305 puan) tarafından
Onunla alakali bi aciklama yapmadi cnm ama cocuklarla ilgili yasakta kalkti büyük ihtimal olmaz oda

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 722 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 648 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Arsee (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 547 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 338 göst.