kayınvalidemgil gecen hafta salı geldiler eltimin evi yollarının üzeri diye oraya indiler akşam saat 5 bucuk gibi arıyorlar sana gelecez yemege diye nese geldiler eltim kayın validemgil allahdan böle seyler icin dondurucuya cok sey atarım yedik ictik eltime yatmaya gittilr ertesi akşm yine gec bi saatte arafılr geliyoz diye yine haxıfldım ydik ictik o gün bizde kaldılar büyük görümcem cagırdı gittik ortanca cagırdı gittik kücük cagırmadı eltim cagırmadı dün k.bakmayın özürdiliyorum kücük görümcem esime diyoki balık alalım yapalım sizde diye yenmesine bişey demiyorum gelinir yenilir ama hamileyim belfıtıgı var eskisi gibi iş yapamıyorum ve toplanıldıgı zman 21 kişi oluyoruz 8 cocuk var 3 kücük daha yeni yasına girdiler öbürleri 1e 2e giderler asırı yaramzlar balıgıda bilirsiniz ne kadar dısarda kapınn önünde yapılsada ev kokuyor cocuklu olunca heryer yag gircık zaten perdeler heryeri batıracaklar 3 de kücük cocugu olunca pek işe yanazmazlar kendim hazırlar kendim toplar yıkarım kızdım görümceme bana niye demiyoda esime diyo diye esimde tamm dediler herseyi aldılar ben dedim elimi süremem kokuyo bahcenin ilerisinde yaparsanız öle kokuyo cünki dedim nese esim görümcem temizlediler eltim gelmicek diye onun evine götürüldü kurtuldum orda yattılar kayınnamgil öglene kadar başka bi işim vardı onu hallettim baktım gelecez gidecez diyen yok dedim evimi bari temizliyim battı iyce girdim mutfagı oturma odasını koridoru temizleyebildim sadece halıları faln sildim aradılar temizlik yapıyom yarın misafrim gelecek dedim biz ora gelecez sac böregi yapacaz faln gelecez diyen insana gelme diymessin geldiler yaptık yedik ictik böregi eltim kayınnam kücük görümcem yaptı ben kahvaltılkk sofra ile ugrastım herseyi hazrladım bnde yardım ettim onlara öbürleri geldi sofrayı koydum kalkıp yardım etmediler cay dökmeye kaldırmaya yıkamaya yardım etmediler nese yıkadım topladım oturdm biraz meyve hazırlamaya kalkdım kimse kalkmadı koyduk yedik kaldırdım sofra bezini getrsinler diye gitmedim bida mutfagı toplarken elti 15 dk sonra faln getrdi masnn üzerine koydu ablam al biz gidiyor dedi koydu gittiler hastalandım bogazlarım agrıyor belim agrıyor yatamadım uyuyamadım kayınnam gil bizde nabacagımı sasırdjm sinirden patlıyacam Yorgunluktan ölecem k.bakmayın uzun oldu ama icimi dökmek ve rahatlamak istedim başka anlatacagım kimsem yok
Tamam misafir gelmiş hoş gelmiş ama her gün her gün de toplanılmaz ki canım uç değil beş değil yirmi kişi falan diyorsun tamam bir gün gelmiş ama hep de sende toplanılmazkı.ama bir yandan da seni seviyorlar demekkı seni tercih ettiklerine gore.o yönden bak hayata. Bizde falan hamileliğin ileriki aylarında agırlastık diye çok gelmez,misafir.neyse canım boşver geçmiş gitti sen görevini yapmıssın fazlasıyla. Allah da bu hurmetıne gore sana yardım eder.takma bu kadar.
Yok cnm daha neler hergun hergun bence sen ara akşama yemeği hazırla biz geliyoruz diye otur hiç bişey yapma ordada birazda sen yap yüzsüzlük onların yaptığı öyle çünkü hamile hamile sen yapıyorsun banada geldiler kendileri yediler ictiler gittiler senin demen gibi bir davada gelmediler cnm çünkü saat 4 ten gece 1 kadar uyuyor eşim o yüzden kimse gelemiyor rahatsız etmeyelim diyorlar bende eşimde gelin demiyoruz alışmasınlar diye
Eşini devreye soksan dinlenmek istiyorum filan dese ya da ev müsait değil dese gelirler mi ki yine de ya da kendin açık açık soylesen hamileyim dinlenmek istiyorum diye
Canim kusura bakma da baya ezilmissin hizmet etmek guzel bisey ama pat diye aranmaz aksam vakti. Oyle geliyosa yemeklerle gelinir. Sende şunu yaptom bunu yaptim sinir oldum yazmissin yapmasaydin rahatsizim de belim agriyor ayakta duramiyorum de. Herseye tamam dedigin surece hep boyle ezilirsin haberin olsun.
Allah askina okuz gibi yemek derdinde olucaklarina braz seni dusunmeleri gerek onlar dusunmuyosa esinin de kabletmemesi lazm . Biz kabuledemiyorz esimin durumu malum bu seferlik boyle olsn biz gelelm desinler sanki inat yapar gibi hergun sana hergun sana , ki toplanmak nedir hergun oyle , kendileri glsin gelirken ** surusu gbi toplanp hamile kadinin basina kalmak nedir ya esinle konus esin uygn dille konssun zahmet olck ama
Uzuldum canim senin adina. Ben 7 aylik hamileydim kaynanamlar gelmisti. Ramazan ayiydi ve ben urfanin sıcağında oruc tutuyordum. Bir hafta kaldilar kaynanam sagolsun hergun iftari hazirladi. Cok zorlanmamistim
Bn okurken yoruldum sn yaparken tabi yorulursun hic vicdan yokmu ya hamile kadina bu kadar sk gelinmezki yoruluyo ztn valla bn olsam bnde kizardim
Canım bunlar nerden gelmiş böyle her akşam sana yemeğe geliyorlar ki evleri yok mu tatlım o halinle seni yoruyorlar niye
1,489,979 soru
24,351,710 cevap
346,511 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın