0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Havalar ısınmaya başlayınca evime siyah çekirge girmeye başladı. Normal çekirgeye de benzemiyo korkuyorum, Tiksiniyorum. Çok bunaldım. Bunun bir çözümü yok mu? 

5 Cevaplar

0 oy
(10,411 puan) tarafından
Evine ilaçları bilirsin camlarına sineklik takabilirsin
(588 puan) tarafından
İlaçladık faydası olmadı:(
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Tarim ziraat satan yerlerde icon diye ilac var 15 tl al 2 sene rahat edersin. Bizm sitede evde milyonlaeca cesit bocrk vardi abartmiyorum bu eve tasindik kapinin onunde 1 metrekarede 20 bocek vardi hamamboceginden tut herseye.. temizlendi belediyeden gelip ilacliyolardi kacip yine oluyordu ertesi gun esim bu ilaci aldi. 2 tamr 5 litre su bidonuna yari yariya dokup agzina kadar su doldurdu evi kapinin onunu ilaclama spreyiyle sıktı. 1 hafta her sabah uyandiginizda evde 100 tane olu bocek vardi 2 haftaya temizlendi. Suan 2 yil oldu 2 kere ilacladik evimde hic bocek yok varsada yerde 5 dkkada ilacin etkisiyle öluyor. Koku yapmiyor bebekli hamile evde de sıkılabilir ben denedim tavsiye ederim. Karincaya kadar bir cok bocege etkili 
(81 puan) tarafından
Ayrica evim dere onunde cati kati cok sicak camlar acik sureklu sinekligimiz yok. Camdan giren boceklerde 2 dk ya oluyor en son 1 yil once ilacladik hala etkisi var. Yerleri camasir suyuyla silsende o ilac etkisi gecmiyor. Nasipse yine ilacliycaz ihtiyacimiz yok ama aşık oldum bu ilaca boyle ilac yok valla. Dedigim gibi yan komsumuz belediyede calisiyor kac kere belediyrden gelip ilacladilar hic bir ise yaramadi. esim hayrina komsularimin felan evinide ilacladi herkes dua ediyor 10 senedir cektiklerini biz tasininca bitmis :))
(588 puan) tarafından
Sağol canım bilgi için ilk işim bu ilacı bulmak olacak.
(588 puan) tarafından
İnşallah bulurum canım. İnan çok bunaydım. Görünce kaşınmaya başlıyorum bide
(81 puan) tarafından
Bulursun canim insallah
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kapıya ve pencerelere tül yaptır 
(588 puan) tarafından
Bi çaresini bulamazsam yaptırırım mecbur :(
0 oy
tarafından
Iiiiiiiyyy ben com korkuyorum cekirgeden 
(588 puan) tarafından
Ya bu bildiğimiz çekirge gibi de değil. Kara bişey böceğe benziyo. İlk kez burda gördüm böyle çekirge
tarafından
Geceleri öten cekirgedir küçük

İlgili bir soru bulunamadı

381,125 soru

11,409,981 cevap

34,946 kullanıcı

...