0 oy
1,975 göst.
Diğer kategorisinde (5,435 puan) tarafından
Sizle paylaşmak istedim. Geçen gün eşim Aydın'a gitti Biz köyde yaşıyoruz, sonradan öğrendim eşim anlattı bir arkadaşını sevgilisiyle görüştürmek için gitmiş arkadaşınin arabası yokmuş çünkü. arkadaşı sevgilisine 2 kişi geleceğiz demiş Kız da öyle olunca yalnız gelmemiş sınır oldum. Ama öyle olunca eşim arabadan çıkmamış arabada beklemiş onları, sonra 11 falan olunca arkadaşı gelmiş Eve bırakabilir miyiz kızları demiş eşimde ayıp olmasın diye saat geç olduğu için bırakalım demiş eşimi sevgilisinin kız arkadaşının arkadaşı olan kız( yas 22-23 falan) eşimin arkasına oturmuş kulağına doğru yaklaşmış gitmeyelim eve ya biraz daha takılalım demiş eşimde öne doğru eğilirken bacım Hanım Arar birazdan merak eder demiş kız Mors olmuş koltuğa yaslanmış inene kadar hiç konuşmamış ya yanlış anlamayın ama bizim dünyamız nereye gidiyor genç kızlarımız neden bu kadar rahat... eşime kızdım Çünkü bana söylememişti ben bunu sonradan öğrendim benden hiç birşey saklayamaz anlatır ama rahatsız oldum benim tanımadığım kadının arabamızda ne işi var dimi haksız mıyım ? Bir daha olmasın böyle birşey dedim, ilk ve son olsun dedim oda şaşırmış zaten Tm dedi. 

Sana güvenim sonsuz ama etrafa güvenmiyorum derken bunu kastetmistim dedim kıskanıyorum ya o günden beri sinirden kudurdum evde adamın sucu yok aslında ona sardım.

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne desem bilmiyorum en iyisi hiçbirşey dememek iyi geceler.......... ❤️
(5,435 puan) tarafından
Saygı duyuyorum...
tarafından
Ya yanlış anlama bu tarz şeylere yorum yapmayı pek fazla sevmiyorum :)
(5,435 puan) tarafından
Doğrudur cnm :)
-Reklam-
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Vallahi bana inandırıcı gelmedi. Şöyle ki;

1. Esin sana söylemeden nasıl gitti? 

2. Kız neden biraz daha takılalim demis madem kocan pas vermemiş.

3. Kocanın bunu sana en başından söylemesi gerekiyordu sonradan duyman degil. 

Ve asla kocam yapmaz deme çok da güvenme. 

Benim kocam benden habersiz başka şehiri geç başka ilçeye gitse vururum yemin ederim. Niye haber vermiyorsun amacın ne falan derim
(5,435 puan) tarafından
Düşüncene saygım var
1. Eşim 8 yıldır hiç benden gizli birşey yapmaz biryere gitmez arkadaşının sevgilisiyle buluşmasına yardımcı olmasını istemeyecegimi bildiği için dememiş isim var dedi o an bebekle uğraşıyordum usterlemedim nasılsa gelince sorarım diye
2. Kız evli olduğunu bilmiyormuş arkadaşı eve bırakabilir miyiz senin için sorun olurmu abi demiş eşim gece 11 de genç kızları sokakta bırakmak istememiş evlerine kadar bırakmış bırakalım demiş kızda binerken vaktiniz varsa hemen gitmeyelim biraz daha takilalim demiş
3. Ilk defa böyle yaptı ağzına s.ctim zaten birdaha yapmaz
0 oy
tarafından
Canım kusura bakma ama bana pek inandırıcı gelmedi bu hikaye nereden belli hep birlikte oturmadık ları sen sonradan öğrenip sıkıntı çıkarma diye salan yalan Söylemediği Erkek Milleti Sonuçta her şey beklenir aklını karıştırmak istemem ama dediğim gibi bana pek inandırıcı gelmedi
(5,435 puan) tarafından
Senin düşüncen saygım var ama eşime guveniyorum
Zaten kizin geleceğini bilmiyormuş eşim arkadaşını forma birakip kendi arabada beklicekmis 2 saat yorgundu zaten biraz bankta oturmuş sonra arabada beklemiş kız gelince ne değişsin ki ?
Her erkek aynı değildir
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Düşünemedim benimki böyle birşey yapsa sonucu ne olurdu onda o yürek yok benim huyunu bildiği için. Ne deyim bilemedim..
(5,435 puan) tarafından
Benimde huyum pistir çok kiskancimdir eşimin burada hatası benden habersiz gitmesi kizin geleceğini zaten bilmyrmus 8 yıldır hiç benden gizli birşey yapmazdı benim izin vermeyeceğimi bildiği için dememiş isim var dedi sadece bende.bebekle uğraşıyordum usterlemedim nasılsa gelince sorarım diye
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Senaryo çok basit be bacım ve sen bu basiyltlige inanarak ve adamın yüzüne de ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum diyerek kızların kollarına kendin atıyorsun koçanı demedi deme adam sana yalanı başta söylemiş zaten sendeki ne bu ozguven kocaya karşı senaryoya göre kocan arkadaşını sevgilisiyle buluşacagini biliyor o zan versin arabasını arkadaşı kendisi gitsin ne diye o gidiyor valla her kelimesinden noktası noktasına yalan çıkarırım senn kocanın yanlış anlamayın demişsin dünya nereye gidiyor diye de senin kocan nereye gidiyor bence sen onun arkasını bı ara başta soylemeyip şimdi anlatıyordu kesin biri gördü bunları senin kulağına gelecek diye şimdiden ayak yapıyor bacım hanım bekler dedim aykalrini bı geçsin erkekler iki güzel söze ağızlarının suyunu akitirlar o kadar saf lar bı erkeği kandırmak çok kolay ama kendilerini pek bı akıllı görürler vala o değilde ben ne kocan da ne o kızlarda direk suçu sende buluyorum dediğim gibi karşısında ben sana güveniyorum dersen gotunu zirveye çıkarırsın adamın 
(5,435 puan) tarafından
burda eşimin tek hatası bana söylemeden gitmesi 8 yıldır hiç benden gizli birşey yapmaz biryere gitmez arkadaşının sevgilisiyle buluşmasına yardımcı olmasını istemeyecegimi bildiği için dememiş arkadaşına ayıp olmasın diye ben eşime kizdim ağzına da s.ctim ama obur konuda güvenim sonsuz biz bu evliliği kurmak için ne yollardan geçtik
Önceleri çok sıkıyordum çok karistirdim telini ama.bu güveni bana verdi eşim hiç bir yanlisina denk gelmedm
0 oy
tarafından

Yaptiği hiç doğru değil :ermm:

(5,435 puan) tarafından
Değil benden gizli gitmesi hata kızdım ağzına s.ictim
0 oy
tarafından
Yuhh valla ya esinin arkadasindada akil yokmus 
(5,435 puan) tarafından
Kizlar arabadan inince arkadaşı tebrik ettm seni abi her adam yapmaz senin dediğini demez demiş eşimde ben eşimi seviyorum buraya seni kirmamak için geldim her zman gelirim getiririm ama bu kızdan sana karı olmaz demiş nasıl kızlarla takılıyor baksana demiş
(5,435 puan) tarafından
Ben yengeni seviyorum hem 2 çocuğum var benim yaşım 30 allahtan korkarim en başta demiş çokta üzgündü bu dünya nereye gidiyor genç kızlarımız neden bu kadar rahat diye ...
tarafından
Helal olsun valla boyle esleri gormek ne guzel
(5,435 puan) tarafından
Evet ama buna inanmayanlar var senaryo diyenler var
0 oy
tarafından
Az bile yapmışsin evli adamın ne işi var oralarda kendi öz kardeşi için yapsa bile karşıyım 
(5,435 puan) tarafından
Bende karşıyım bana demeden gittiği için ağzına s.ctim ama obur konuda güvenim sonsuz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 707 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 567 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Masal2121 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 935 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde ikiiprensesinannesi (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,548 soru

24,402,081 cevap

350,220 kullanıcı

...