0 oy
676 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

2019 yazıyor kızlar yeni yaptığım tahlil görülmüyor. Daha çıkmadı sanırım. Yeni yükledim e nabizi.
Korktum bir an ilk kanda çıkar sonra idrar. Benim idrarda silik çıkıp sonuç nasıl yok olur diye delirdim şuan :angel:

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogru degil yani dimi
tarafından
Bende anlamadım valla kuzum yeni yukledim siteyi ilk acmadi googleden girip yaptım öyle gösterdi ama 1 dkka olmadan sayilar gitti sonuç tarafı hepsi boş duruodu bende hemen sayılar gitmeden cektim resmi. Sonra siteden girdim baktım 2019 yazıyor 2020 yok hiç tahlillerde ?
tarafından
Bazen yuklenmiyor hemen
-Reklam-
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Ay kendini de üzdün bizide yaaaa :( hadi inşallah çıkacak ben inanıyorum benim 1 gün kala 218 çıkmıştı o civardadir seninki de insallah ☺️
(1,793 puan) tarafından
E nabiza geç düşüyor bekle bakalım hayırlı sonuçlar alrsn inşallah
(277 puan) tarafından
Valla canım geçen gün evde test yaptım silik çizgi çıktı çok sevindim eşime hemen haber verdim aradan 1saat geçmedi kanamam oldu adet günümdü test bozuktu herhalde diye düşündüm ama içimde şüphe kalmasın diye hemen eşimi aradım en nefret ettiğim devlet hastanesi yakındı hemen gittik kanda bakıldı 1501 beta hamileyim ama adet kanamasi gibi kanamam var hemen kendi doktorumu aradım düşük yapıyor olabilirsin şuan çok yeni hiç birşey yapamayız 2 gün sonra gel dinlen sadece dedi 2gun oğlumu bile kucağıma aldirmadilar ben ağlıyorum o iki gün zehir sonuç kendi doktoruma gittim kan verdim sonuç çıkana kadar gel muayene edelim dedi alttan baktı ultrason la baktı gebelik kesinlikle yok dedi kan sonucu çıktı 0.01 gebelik kesinlikle yok ve devlet hastanesini mahkemeye verdik
tarafından
Ayy hamileymissinn doktor niye müdahale etmedi yanii çok üzüldüm canimm :(( yeni olmuş birde .. çocuğun var mi ilk gebeliginmiydi ?
(277 puan) tarafından
Yok canım hamile değilmişim devlet hastanesinin testi yalnisti normal reglimi olmuşum 1yasinda oğlum var
tarafından
Ayy inan çok üzüldüm hamilesin de kaybettn sandım ayy hamilelikten sanırım gozlerim doldu ilk anlattığında :((
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Insqlqlh hamilesindir canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun . 
tarafından
Aminn canım inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Kız yok silikse hevesin işte iki tane test yapsaydın ozaman yanılma olmazdı bekle sisteme anca düşer
tarafından
2 tane yaptım hem akşam hem sabah silik çıktı ikiside. Resimde attım buraya. Akşam girip bakayım bide 2020 diye hiç tahlil göstermiyor.
tarafından
İşte sana 2020 tahlili lazım boş ver onları ikisindede silikse yanılma payı çok düşük
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Canim benm hayırlısı  olsun hakkında  guzel haberlerle  gel inşallah  komsum<3 unuttuysan sentepedeym bnde:)

tarafından
Hatrladim kuzum teleferigin ordaydi  sanırım :)) annemgilin orda oturuodun :)
(1,963 puan) tarafından
Kuzuum postlarina baktm smdi ya cok heycanlandm  nemm3 testim bu kadar net  cikmamsti görünmüyordu  bile  zorla  gormstm seninki bn burdym diyor  resmen  hadi hayırlısı  olsn heycanla  bekliyorm :)
Evet kuzum
tarafından
Canımsın ❤️☺️ bende korkarak yaptım testi. Burda okadar çok şey okudum kii adetim 10 gün gecikti test yaptım hiç bisey yok yazanlarda vardı. Benimkisi hiç cikmaz kesin dedim adetime 3 gün var dhaa diye. Evet biraz belirgin çıktı :) 3-4 haftalık sanırım  en son adet tarihimin ilk gününden hesapladım 25.ci gün bugün . :)
(1,963 puan) tarafından
Bnde 5 6 gun oncesinde ogrenmstm :) hayırlısı  olsun  kuzum ya var gibi gozukuyor bide sonuçlar  ciksn kesinlssin❤ e nabiz bi degisk ya banada oluyo bi gösteriyo  bi gostermiyo sonucları bekle baklm biraz. Nerde yaptrdin testi
tarafından
Sağlık ocağından yaptırdım canım ❤️
(1,963 puan) tarafından
Anladim canm:)
0 oy
(124,979 puan) tarafından
Kiz eskisinimi gosterdin ayy ins vardir
0 oy
(242 puan) tarafından
test yaptınmııı
(242 puan) tarafından
kan bugün mü verdin canım hemen sonuç çıkmayabiliyor
tarafından
Evet canım saat 9-9.30 civarıydı kanı verdiğimde
(242 puan) tarafından
ay bende o saatlerde verdiğim bu saatte gitmiştim hastaneye sonuç halen çıkmamıştı aksam bes gibi aldım inşallah sen erken sonuç alırsın merakla bekliyorum :)
tarafından
Allah razı olsun canım inşallah bende çok heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah ❤️☺️
(242 puan) tarafından
inşAllah ❤️❤️
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Kız eski tahlilin bu dedim ya akşam üstü 5 gen sonra çıkar valla az önceki postuna yazamadım 
tarafından
Kız sen dedin hemen yükledim bakayım diye yüreğim hop etti valla :) şükür eskiymiş 2 tane test yaptım silik çıktı kanda kesin çıkması lazım
(3,036 puan) tarafından
Aynen mutlaka çıkar eğer varsa bekle 5 ten sonra tekrar bak bakalım
tarafından
Tamam canım inşallah çıkar sonuç yarını bekleyemiyorum ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından
Kiz bu eski tahliller işte. Ben de ilk kan verince e nabizdan bakıp eskileri gördüm çok kötü olmuştum. Yeniler daha düşmemiş sisteme bekle üzülme hemen
tarafından
Aynen canım yarın zaten yine gidicem orda yonlendirirler yani hiç bi bilgim yok. Bir ara ordaki hemşire hamile oldugunz zaman bize bildirin takibini biz yapıyoruz demişti. Gidip konusurum yarın.
tarafından
Inşallah hamilesin kuzum hayırlı haberlerle gel❤
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun canım ❤️
(950 puan) tarafından
Canm sağlık ocağında mi hastemde mi verdin kanı.e nabizda sadece hastanede olanlar çıkar sağlık ocağında verdiklerime kan barkodunda yazanla giriyorum sağlık ocağı tahlil sonuçları yazark.
tarafından
Sağlık ocağından verdim canım :// yarını bekleyeceğim ozaman tuhh
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Dur panik tapma bu başka tahlil sonucu olabilir 
tarafından
Diğerinde tarih görmedim. Baktım herkes hamile degilsin canım uzgunuz diyince olamaz dedim 2 test yptim silik çıktı testte dhaa zor çıkar ama silikte olsa çıktı kanda direkk çıkması lazım. Şükür eski testmis
(10,512 puan) tarafından
Peki sonuçları çıktı mı inşallah istediğimiz gibi çıkmıştır ama silik de olsa ikinci çizgi çıkmışsa gebelik vardır Hemen de moralini bozma canını sıkma inşallah Rabbim güzel günler gösterecek sana
0 oy
(17,061 puan) tarafından
Yeni yapılan tahliller e nabıza geç düşüyor canım 
tarafından
Ohh vallaha rahatladım :) yeni tahlilin sonucu bu olmasinda başım döndü otrdugum yerden
(17,061 puan) tarafından
Dikkat et canım merak etme benim tahliller e nabıza düşünce mesaj gelir. Hastaneden hastaneye değişir bazıları geç düşer bazıları çıkar çıkmaz e nabızda görünür
tarafından
Bekleyeceğim ara ara girip bakayım ❤️☺️
0 oy
(927 puan) tarafından
E nabıza çok güvenme geç düşüyo. Nereye kan verdin?hangi hastane mi sağlık ocağı mi
tarafından
Barkodumu blmiyorum canım :(
(927 puan) tarafından
Hadi yaa.peki orda dediler mi.sonuc için ne zmaan gelin die
tarafından
Yarın öğleden sonra gelin dediler canım
(11,507 puan) tarafından
Sağlık ocagında e nabıza bazen düşmüyor bile sonuç gidip alırsan siteme giriyorlar canım. Bu arada tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım mutlu oldum görünce;)
tarafından
Yarin gidip öyle öğrenirim canım en iyisi. Allah razı olsun canım benim ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından

Sen hamilesin bak gör dediydi dersin bendede aynısı olduydu İnternetten bak burda çok geç çıkıyo malesef :D

tarafından
Benim hemşiremin Watsap numarası bile var bende nasıl insanlar tövbe estağfurullah
tarafından
Malesef canım herkes aynı olmuyor zaten suratsız biseydi ..
tarafından
Bekle bakalım biraz sonucu bildir haaa göremezsem postu olaki özelden yaz
tarafından
Tamm canım postu görmezsen sendn yorum gelmezse atarım özelden teşekkür ederim canım ❤️
tarafından
Tamam kuzu hasi bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
26 Kasım 2024 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 188 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Selin1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 167 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu