Kizlar herkesin bir sorunu var kaynanasıyla,görümcesiyle,eltisiyle..Benim en büyük derdim,sıkıntım görümcemin eşi.. Kızlar söylemiyeyim kimseye filan diyordum ama artik dün patlama noktasina geldim.Kizlar benim cildimde sorun var kışın soğuklarda ve kaynar suyla filan banyo yaptiğimda gözeneklerim açılıyor ve kırmizı oluyorum ve biraz cildimde pütürlük oluyor. Yazin bir sıkıntım olmuyor cildimle ilgili hatta güneş ışığı o kadar rahatlatiyoki cildimi. Her neyse kizlar bu görümcemin eşi sürekli bana eşimin yaninda diyorki yüzün niye kizarik aa gözeneklerindemi varmis falan diyor. 1 kere eşim uyardı konusma böyle diye eşim aliniyo diye..Anlamadi 3-4 kere yine soyledi bende güzelce hep söyledim eniste benim cildim boyle zaten kış ayi hep böyle oluyor yada çok soğuklarda hem birde hamileyim normal yani diye çok söyledim .Dün bize geldiler daha kapidan girer girmez bana dediki nolmus yüzüne yaa kizarik kizarik dedi.Bende en son dedim görümcemde vardi yetet yaa sinirleniyorum sen anlamiyosun laftan surekli soruyosun dedim .hicmi insanda kusur olmaz ne dedim kapatmissin algını anlamakta güçlük çekiyosun dedim.. Kızlar zaten kafama takiyorum gercekten ama eşimin yaninda kendimi cok kötü hissediyorum kizlar ..Takmaz eşim ama gercekten hamileyimde sıkıntılı geciyor zaten birde boyle soyleyince dün hickira hickira agladim onlar gittiktn sonra.