0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar kiradayiz aylık kapıcı parasıyla 900 veriyoruz babamın ortaklarıyla yaptigi siteli evler var benim gireceğim ev bodromun üstü  balkonsuz ablamlar kendilerine alicak evi onların altınları babamin yanında babam kuyumcu evi yeni çok güzel yeni yapılan evler gibi sadece balkonsuz balkonlu kar çok pahalı iki katı gerek yok balkon olmasada olur insan evi olsun yeter babam kendi payını almıyor ortakları alıyor sadece 150 bin vercez kredi cekicez ne diyorsunuz siz olsanız kredi çekerek ev alirmiydiniz malesef krediden başka çare yok kredi 150 bin çeksek geri ödeme 200 bin oluyo daha fazla ama 10 yıldan fazla taksit yapiliyo

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum kredisiz alınmıyor ki bu zamanda ama senin yerinde olsam bir kere alıp krediye bulasacaksam üst kattan alırım pahalı ama bi kere alican sonuçta o yüke giricen
(139 puan) tarafından
Yok canım babamlar sürekli ev yapcaklar zamanla kendimizi toparlayinca tekrar ev değiştirebiliriz
tarafından
O zaman alabilirsin kuzum
(139 puan) tarafından
İnslalah ya bakalim
-Reklam-
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Çok fazla geri ödeme alıyor bu bankalar ya 
(139 puan) tarafından
Evet kesinlikle :(
0 oy
(1,450 puan) tarafından
kira öder gibi kendi evinin sahibi olacaksın çek tabii ki
(139 puan) tarafından
Evet bizde öyle istiyoruz bakalım hayirlisi
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Faizi çok yüksek canım aceleniz yoksa biraz birikim yapmanizi tavsiye ederim hemde balkon evde büyük ihtiyaç bence kaç m2 evler bizde yeni aldığımız için soruyorum birde hangi şehir 
(139 puan) tarafından
Batman 130  140 metre  arası ama birikim yapmam cokzor kirada
(2,367 puan) tarafından
Ev 150 bin lira ise goyet uygun bence burda mesela yeni yapilara çok fazla ücret istiyorlar en kötüsü 300 bin yeni yapilarin bizim kredisiz alma imkanimiz vardi nakit olarak ortak iş olunca bizde kredi ile ödüyoruz mesela kredisiz ev almak zor hayırlısı olsun hakkinizda insallah ama ev içine sinerse o kadar parayi ver sinmezse verme belki değiştirme şansın olur olmaz herşeyi düşünmek gerekiyor bu devirde 150 200 bin yüksek meblağ
(139 puan) tarafından
Vala ev çok güzel içime sindi zamanla satıp degistirebilirim
(2,367 puan) tarafından
Inşallah allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim ama satip değiştirmek felan düşündüğün kadar kolay olmayabilir bunu unutmamalisin bence iyi günlerde kullanmanizi dilerim allah borcundan kurtarsin insallah şimdiden söyleyim siz almaya kararlisiniz anlaşılan :)
(139 puan) tarafından
Tabiki herşeyi düşünüyorum canm evler siteli ev 5 ayrı daire daha evler yarışı yapıldı herkez aldı bile kimse birakmiyo
0 oy
(67 puan) tarafından
Kredisiz ev almak çok zor. Bizde evimizi suankinden daha yüksek bir kredi ile almıştık 4 yılımız vitti çok şükür daha 6 yıl var. 
(139 puan) tarafından
Hersekilde zor vala toplu paran yoksa
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Canım biz eminevime girdik hani o tarz bir kuruluştan da destek alabilirsiniz faize bulaşmak istemezseniz..

Oradaki sistem genelde gün gibi düşün her ay birine alınıyor şeklinde sana sıra gelene kadar belirlediğin miktarda ödüyorsun.. paranı aldıktan sonra evine oturduktan sonra da daha yüklü miktar ödemeye başlıyorsun Bir buçuk katı kadar.. aklınıza yatarsa öyle bir şey de düşünebilirsiniz..
(3,188 puan) tarafından
Kesinlikle öyle.  Bizde öyle düşündük.. borç olunca mecbur ödeniyor.. inşallah hayirki bir şekilde en kısa yoldan alırsınız..
Birikiminiz varsa biraz arabayada girebilirsiniz.. o daha kısa sürede çıkıyormuş galiba.  Onun borcu bitince satıp ev alirsiniz..
(3,188 puan) tarafından
@gulumse hayirlisi olsun canım ☺️
(139 puan) tarafından
Sağol canım :)
(453 puan) tarafından
arabamızı aldık canım şükür gurbetteyiz kmse yok çociklada zor oluyor illaki lazım oluyır araba büyük şehir olinca skntı oluyor otogada gitmesi
(3,188 puan) tarafından
Anladım.. arabanın vadesi daha kısa oluyormuş o yüzden söyledim.. :) para elinize daha çabuk geçerdi :)
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ablacim sadece 150000 verecek ve ev sahibi olacaksanız hic düşünmeyin bu devirde kenara para atılmıyor anca krediyle mülk sahibi olunuyor hic düşünme.ql bence 
(139 puan) tarafından
Tatlım doğru tabiki bende çok istiyorum geri verince 200 binden fazla versiyon bankaya o biraz zorun agidiyo insanın :)
(1,008 puan) tarafından
Orası öyle malesef biz daha yeni.kullandik 2 katını geri oducez ama bunun hesabını yaparken kira olarak.ev sahibine verilen.para daha çok rahatsız ediyor.insani havaya giden para
0 oy
(398 puan) tarafından
valla bizde 4 sene önce 170.000 çektik babamın üstüne çektik bize o kadar çıkmıyodu babam vefat etti 1 ay önce hayat sigortalıydı silindi sanırım kredi noldu, bilmiyoruz daha haber yok yani diyeceğim o ki alınır ben olsam çekerdim kendi evinde oturuyorsun hiç değilse
0 oy
tarafından
Kredisiz alınmıyo ama hangi banka baya iyiymiş annemler 90 bin çektiler 160 bin geri ödüyorlar tabi 5 yıl olacak çekeli

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,705 soru

23,624,741 cevap

306,990 kullanıcı

...