0 oy
549 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben hamile kalmak istiyorum nedensiz infertilite var 3 yıldır olmuyor :( bu ay nedense çok sık kasıklarim ağrıyor özellikle gece yatınca daha çok hissediyorum ağırdığını bugün 26.gunum yarın yada öbür gün regl olmam lazım sizce test yapmalı miyim yoksa beklememeliyim? 

11 Cevaplar

0 oy
(29,542 puan) tarafından

Beklemelisin......

(147 puan) tarafından
Galiba haklisin ama elimde testim var her ay 2 3 adet bulunduruyorum kararsizim 3 yıldır bu haberi bekliyorum :(
(29,542 puan) tarafından
Ama boyle stres edersen olmazki uzme kendini hayırlısı herşeyin
(147 puan) tarafından
Son günler stres oluyorum canım stres yapmasam da yapsamda kafamada takmasam olmuyor Rabbim hayirli sağlıklı zamanda versin herkese..
(29,542 puan) tarafından
Amin insAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim hayirlisi olsun benim iki gebeligimdede kasik agrim vardi regl olacakmisim gibi
(147 puan) tarafından
Inşallah canım normalde kasik agrım regl gününün gecesi ağrır ama bu ay çok sık ağırdı inşallah bu ay çift i görürüm dua edin  3 yıldır bu haberi bekliyorum ..
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Regl günün bikac gün geçsin öyle yap bence
(147 puan) tarafından
Inşallah geçer canım hiç şaşmaz ya 1 gün gecikir ya 1 gün erken gelir Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah ..
(1,173 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(249 puan) tarafından
Bence bekle bakalım sonra hayal kırıklığı olmasin
(147 puan) tarafından
Çok kararsizim elimde testte var yedekli yapsam mı bilemedim. :/
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bekle iki gün daha öyle yap canım kesin sonuç  almış olursun varsa 5 dk içinde çıkar

Allahım sanada nasip etsin inşallah 
(147 puan) tarafından
Canım Benim çok teşekkür ederim çok kararsizim elimde yedek test var ne yapsam bilemedim Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ..
0 oy
tarafından
Bekle cnm bu seferde erken yaptm ondan mi çkmadı diye stres yapyo insan 
tarafından
Anlayorum seni canm bende 5 sene boyunca ayni duygulari yasadm her ay
(147 puan) tarafından
Çok zor bir durum yaşamayan anlayamaz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepte dua ederim herkes bu duyguları yaşasın diye başkalarının hamile oldugunu görünce ve duyunca insanın içi acıyor neden bir sorun yokken olmuyor diye:(
tarafından
Öyle canm yasamayan bilmez neler hissettigini ama rabbimin takdiri iste elimizden ne gelirki cabalamaktan baska ne gerekiyosa yapıyoruz takdir allahın cnm varsir rabbimin bir bildigi
(147 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım zaten hep derim Rabbim verecek ise hayirli ve sagliklisini versin diye ..
tarafından
Oyle canm rabbim.herseyin hayrlsni versin
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bir kaç gün daha bekle bence  kanda hemen çıkar ama idrar testte gozukmeyebilir
(147 puan) tarafından
2 gün daha bekleyim canım ama kararsızlıkta var yedek testim de var bilemedim :/
0 oy
(2,091 puan) tarafından
2 gün  sonramı  adet günün eeger öylese bekle bakem  cnm valla bem hamileymisim  ama farkknda  değildim  ara sıra başım agriuodu  sdece  hafif karnım  ve kasiklaiem  sonra bi baktim  hafid kan gelmiş  adet olmuşum  birdaha gelmedi  samikm o leke falanmı bilemedim  eşim test yap dedi  yapmak istemedim bizimde olmuuodu  steres yapıoruum  sonra yaptım  çok belirgin cikti  testm  istersen sende bekle  cnm insallah hamilesindir
(2,091 puan) tarafından
Sen  biraz  daha bekle canım 2 3 falan sonra yaparsin ınslalah vardir hamilelik
(147 puan) tarafından
Güzel dileğin ve duan için çok teşekkür ederim sizlerde dua edin bizlere ..
(2,091 puan) tarafından
Rica ederim  canım ALLAHIM sanada annelik  duygusunu tattirisn nasip  etsin inşallah
(147 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah..
(2,091 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından

Canım postumu okudun mu bilmiyorum ama benim reglime 3 gün vardı yaptım silik çıktı. Senin çıkar mı bilmiyorum herkeste aynı olmuyor yanlış yönlendirmek istemem . Umarım bebiş vardır canım ❤️

image

(147 puan) tarafından
Tamam canım özelden yazarım ben sana inşallah vardır da hiç umudum yok :)
tarafından
Allah'tan umit kesilmez canım. Tabi umutlandiripta uzmekte istemem insallah vardir canimm bekliyorum haberini ☺️❤️
(147 puan) tarafından
Inşallah canım bende umutlanıyorum ama bir umuttur yaşamak diye de bir söz var bakalım hayırlısı inşallah olmazsa senin güzel haberlerini bekliyor oluruz burada:)
tarafından
Biri uzulurken biri nasıl sevinsin böyle durumdada post acasim gelmiyor herkes hamile sanıyorum burda :( ozur dilerim canım ❤️
(147 puan) tarafından
Canım benim sakın öyle düşünme burası herkese herşeye açık bir platform kaldiramiyacak olan girmez zaten bu uygulamaya benden yana için rahat olsun Rabbimin imtihanı inan güzel haberler okuyunca bana umut oluyor sen postlara devam :)))
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Valla ben her hamileligimde erken yapinca cikmadi hep bir kac gun gecince cikti canim.istersen bekle birazdaha insallah vardir rabbim.gonlune gore versin 
(147 puan) tarafından
1 2 gün içinde olmam lazım canım inşallah bu sefer olmam hamile kalırım..
(7,095 puan) tarafından
Ins canim hamileyim sana dua edicem
0 oy
(136,777 puan) tarafından
Anliyorum seni ins vardir bemce bekle 
(147 puan) tarafından
Inşallah canım bekliyorum bakalım hayırlısı ..

İlgili bir soru bulunamadı

413,398 soru

12,445,972 cevap

46,150 kullanıcı

Kategoriler

...