0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Gündüz  2. 3 saat aralıklarla 20 dk anca uyuyor böyle olması normal mi akşam da 7 buçuk 8 de yatıyor sabah 6 da kalkıyor ama Bn istiyorum ki 12 gibi yatsın sabah da 10 da kalksın önceden böyleydi şimdi nasıl bu saatlerde yaptırabilirim bnde dinlenemiyom yoruldum iyice 

9 Cevaplar

+3 oy
(2,546 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin? Gerçi kaç aylık olursa olsun bir bebek için akşam 12 çok geç bebeğine kötülük etmiş olursun 8 de yatsin 6 da kalksın bu onun sağlığı için iyi 
-Reklam-
0 oy
(17,593 puan) tarafından
daha iyi benimkide geç uyurdu düzeldi 
0 oy
tarafından
Gece uykuyu aldığı için gündüz uyumuyor ve kaliteli uyku vaktinde uyuyor akşam. Gayet de uzun uyuyor maşallah 
0 oy
tarafından
12 bebek için çok geç. Akşam erken yatıp sabah erken kalkması gelişim için en iyi olanı. Benim oglum her zaman 7 de uyur. Şimdi artık büyüdü 2 yaşına yaklaştı o yüzden dokuz buçuk on gibi uyur sabah 8 de kalkar böyle biraz sabret ilerde bir iki saat oynar vakitleri
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Kaç aylikki canim
0 oy
(349 puan) tarafından
Valla aynı benm oğlan. Bnm ki de gündüz yarım saat yatıyo akşam da 8 de uyutuyorum sabah ta 7 gibi kalkıyor. O zmn sen akşam 12 de yatırıcaksın sabah geç kalkması için. Bn bnmkinden memnunum
0 oy
(349 puan) tarafından

çünkü bebeğin sağlığı için bnce oynanma çünkü akşam 9 da hormonlar devreye giriyormuş Bn o yüzden 8 de uyutuyorum

0 oy
(995 puan) tarafından
saat 12 bebekler için çok ama çok geç saat 10 ile 2 arası büyüme hormonu salgılıyor çocuklar en geç 9 dedim yatakta olması lazım benim 5 ve 6 yaşında iki kızım 8 aylık da oğlum var üçü de Allah'a şükürler olsun ki saat 9 dedi mi uyurlar öyle alıştırdım Sabah 7 buçuk 8'e de kalkarlar
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Gayet normal canim benimkide 9 bucukta uyur sabah 7 de uyanir

İlgili bir soru bulunamadı

407,133 soru

12,219,876 cevap

36,814 kullanıcı

...