0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (6,135 puan) tarafından

Allahım 1 aydır ölecem toprak toprak diye köylerde evleri sivadiklari toprak var ya ölüyorum ona nasıl canım istiyor normal toprak görsem bile gidip yapisasim geliyor temizlik yaptım duvarları sildim ev türüm türüm koktu ya delirecem kansızlık var demeyin günlük 2 minik sise kan surubu haftada 1 kan iğnesi ayda 1 yine kan iğnesi kullanıyorum yok Allahım toprak asermem geçmiyor aglayacam artık :'( 29 haftaligim...

7 Cevaplar

0 oy
(493 puan) tarafından
Bende ayni sayilirim canim hani boyle insaat evi sularlar missss gibi beton toz toprak kokar ya deli gibi koklamak istiyorum:/ beton bulup sulayacam koklayacam dayanamaz oldum :)
(6,135 puan) tarafından
Ay koklamak ne kelime yicem ya o derece oldum
-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından

Bunu daha önce de görmüştüm bizim komşu aylarca saman aşerdi köyüne gidince doya doya yemişti yani:'(

(6,135 puan) tarafından
Yok daha neler vallaha mi şaka gibi :D toprak isteyeni duydum gördüm de saman ilk kez
(725 puan) tarafından
Evet hangi benzin koklayani da gördüm :):)
(6,135 puan) tarafından
Oda güzel kokuyor ben hamile olmasam da koklarım onu :) pisikopat mıyım neyim
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Kansızlıktan ziyade b6, b12 eksikliği olunca toprak, kömür, duvar sıvası yiyenleri duymuştum sebebi vitamin eksikliği olabilir. Ama tabi gebelikte tuhaf şeylere de as erenler olabiliyor illa kansızlık veya vitamin eksikliği olacak değil. Iyi matsutake mantarı istememişsin kız ali kundilli de vardı ya :D

(6,135 puan) tarafından
:D Allah seni kız toprak bulsam dua edecem ama bulsam da risk alıp da yiyemem temizlik yaptım duvarları sildim Allahım o duvarlar öyle mi türüm türüm kokar
(3,148 puan) tarafından
Yeme yeme boşver zararlı olur falan bide koklamakla yetin sende kiz :D
0 oy
tarafından
Kireç mi canın çekiyo 
(6,135 puan) tarafından
Yok kız hani önceden köyde civa diyorlar sanırım bezle duvarlardı ya beyaz ak toprak da deniliyor ondan işte
0 oy
tarafından
Çok az yemeni tavsiye ederim midene zarar vericek kadar değilde. Çünkü bende duvarı kırıp yemek istiyordum bildiğin duvarı yaladım o tadi aldım sonra geçmişti. Nefsini korelt. 
(6,135 puan) tarafından
Bulamadım bulsam bide eniştem çok zararlı dedi korktum nisan yağmuru suyu içtim onda da kar tadı var ya rabbim hayırlısıyla bi dogursaydim
0 oy
(385 puan) tarafından
Kansızlık değil kan depoları boşalmıştır demir eksikliği yapıyor canın toprak istiyor ıspanağı salata yap yeşilliklerle çiğ şekilde ye toprak yeme isteğin geçer. 
(6,135 puan) tarafından
Offf onu kesin pişiririm ben :) saksılarla oynuyorum onun toprağı bile mis kokuyor
(385 puan) tarafından
Pişirme salata yap marul taze soğan maydanoz yeşil sarımsak limon soslu ıspanağı da ince doğra salataya at içine bak daha Kalmaz o isteğin
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Malesefki aynı durum bende de var .çinko eksikliği vardı bende ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum şimdi de deli gibi kahve yiyorum ;)
(6,135 puan) tarafından
Topraaaaaak topraaaaaaaaaaak :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
4 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 244 göst.
30 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.
26 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,059 puan) tarafından soruldu

403,661 soru

12,093,895 cevap

36,388 kullanıcı

...