0 oy
529 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (338 puan) tarafından

Kizlar eminim hepimiz icin hamilelik sureci kolay gecmedi ama aklima bi soru geldi dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum :)bikez ikiz veya ucuz dogurmakmi yoksa tek tek dogurmakmk isterdiniz. Birde hangisinde vucut cabuk toparlar.  belirli sureler icinde tek dogum yapmakmi yoksa cogul dogum yapmakmi iyi olurdu?(sadece bir soru kizlar herseyin Allahin takdirinden ibaret)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
3uz dogum yaptim 6 ay oldu.hamileligimin 3 ayi cok zor gecti bulanti ve kusmam vardi ama cok sukur diyorum.iyiki 3uzdu.sezaryenle dogum yaptim gobek falan kalmadi hic dogum yapmis gibi degilim.kalsaydi da sorun etmezdim diye dusunuyorum
tarafından
Ben normalde de zayifim minyonum 36 kiloyla hamile kaldim 2 ayda 38e dustum goren dogum yaptigima sasiriyo.her bunye bir degil demek ki canim.olsun saglik olsun gobek gider elbet.evet canim erken dogum yapmistim 25 haftalik
(338 puan) tarafından
Evet canim bunyede onemli bende ilk dogumumda 48 kilo ile hamile.kaldim ikinci dogumdan sonra 60 kiloda seyrediyo keske hic almasam kilo diye dua ettim ama olmadi
tarafından
Herkesin derdi farkli canim bende kilo alsam diyorum 4. Aydan sonra 2 ayda 16 kilo aldim hemen gitti.keske kilom kalsaydi :)
(338 puan) tarafından
Aynen valla herkes olmayan biseyi istiyo Iste :)
tarafından
Aynen oyle canim :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben ikiz olmasını çok istemiştim. Ailemizde de var ama olmadı. Bir kere de tamam işte , daha iyiydi benim için. :)
(338 puan) tarafından
Bak benimkilerin ikiside kucuk tek basina bakiyorum iki ayagim bi pabuca giriyo bazen:Dafederdin tuvalete bile gidemiyorum:)) ama yardim ed3cek biri olursa tek seferde ikisi birden buyur
tarafından
Ben de yardım edecek kişi sayısı çoktu lakin , tek oldu. :) Kendim bakarım artık. :)
(338 puan) tarafından
Olsun canim.saglikla gelsin bebisin insaallah Allah dagina gore kar verirmis bakiliyo her turlu :)
tarafından
Öyle tabi canım , Rabbim onu bağışlasın bize yeter.
0 oy
tarafından

Ben 2 çocuk istiyorum şahsen ikiz olmasını isterdim ama rabbim ne layık gördüyse o tabi ikiz daha zorlu bi süreç olurdu doğumu olsun büyütmesi olsun ama en azından 1 kere yaşardın. :D

(338 puan) tarafından
Bende hep merak etmisimdir:) fakat iki cocugum arasinda iki bucuk yas var bu haldeyken bile zorlandim:D
tarafından
Yani doğrudur bende zaten bi 4 yaşına gelene kadar düşünmüyorum
(338 puan) tarafından
Bende dusunmuyordum ama kismette olunca oluyo iste canim Allah takdir ettiyse karsi gelemiyorsun
tarafından
Tabiki orası öyle Herşey Allah'ın elinde
0 oy
(1,887 puan) tarafından

Valla ben hep ikiz olsun istemiştim nasipte yokmuş 4 kez tüpbebk yptrdım hepsinde 2 embriyo konuldu tutmadı sonuncu da bir tanesi tuttu nasip 2 tane dondurulmuş var inşallah onların ikisde tutar :)

(338 puan) tarafından
Ne guzel olsun basta bitaneyle alisirsin digerinde de hayirlisiyla tutarsa gonlundeki gerceklesir canim:) ama cok zor oluyomus bakimi
(1,887 puan) tarafından
İnşallah cnım olsun ya bişekilde zorda olsa baklır valla şimdi kızım 84 günlük oldu 2 3 taneye bedel vallahi onun cnı sağolsun bu süreçler geçici
(338 puan) tarafından
Annelik fedakarlıktir herturlu bakiliyo canim gercekten rabbim gonlune gore versin;)
(1,887 puan) tarafından
Amin cnm inşallah hepimiz gönlüne göre versin rabbim ♥:)
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Ben ikiz olmasını isterdim eşimde diyor keşke ikiz olsaydı ama 2 tane ilede kalmazdım yani 1 tane daha eklerdim onlara kardes
(338 puan) tarafından
Olur insaallah canim belki bundan sonra
(7,126 puan) tarafından
Inşallah allah nasip ederse 2 tane daha düşünüyorum  zaten çok güzel bi duygu
(338 puan) tarafından
Hamileyken zor geciyo ama insan evlada doymuyo bidaha diye isteniyo . Rabbim ahlakli saglikli akilli evlatlar versin gonlunce olsun hersey canim
0 oy
(12,771 puan) tarafından
benim ikizdi 8 haftada hirini kaybetmiş tim keske dogsayfi ikiz daha guzel
(338 puan) tarafından
Basin sagolsun canim belki bidaha dusunursen nasip eder rabbim
(12,771 puan) tarafından
Insallah olur
(338 puan) tarafından
Insaallah gonlunce olsun
0 oy
(779 puan) tarafından

Vala rabbim nasip etseydi dördüz bile isterdim ben :) çok seviyorum bebekleri bizim 5 yılda olmadı ya heralde onunda etkisi var ama şimdi elhamdülillah kızıma hamileyim geldi gelecek galiba :)

(338 puan) tarafından
Canim benim saglikla al yavrunu insaallah ❣insan bebege ozlem duyuyo gercekten okadar seviliyoki evlat kac tane olursa olsun hepsine yetecek bi guc veriyo rabbim. Hakkiyla annelik yapanlardan eylesin hepimizi Allah :)
0 oy
tarafından
Ikizlerim var canım 20 gunlukler rabbime bin sukur ikiside iyi ama ben cok sorun yasadım kanamali bol yatmali hastaneli bi hamileligim oldu dogumda kanamam durmadı arastirma hastanesine sevk edildim rahmimi almamak icin kanamadan ölmek uzereymisim doktorum ucuz atlattık öluyordun dedi bebeklerimden ayrı kaldım yogun bakimda kaldıgım icin uyguladıkları tedaviden agrım coktu emziremiyodum eve geldim aynı sekilde yuruyemedım cok zorlandım daha 1 haftadır iyiyim gece gunduz agliyan refluleri ve aynı zamanda kolik olan iki kızım var anlıycagın cok yorucu cok zor bi durum ama rabbime bin sukur iyiyiz allah dagina gore kar verirmis hersey allahtan canim gonlunden geceni versin rabbim herkeze 
(338 puan) tarafından
Cok sukurki sag salim evinize donmussunuz canim rabbim yavrularinizi size bagislamis❤5 6 ay sabret velkide daha oncede gecebilr sonra cok zevk alirsin onlari buyuturken. Heleki kiz cocuklari cok sevimli oluyolar suslemek giydirmek cok hos oluyo. Kolik ve refluyu bende cocuklarimda yasadim cok zor. Refluyle gala ugrasiom kucuk oglumda.Uykuyu timden unutmak zorunda kaliyorsun.birde 40ndan sonra bebeklerin dunyaya uyum saglamaya baslamis oluyo biraz daha rahatlarsin Allahin iznitle
tarafından
Cok tesekkur ederim canım . Insallah ya suan hic o susleme eglenme kisimlarini dusunemiyorum gece ikiside hep agladi cok zor gecti simdi daldilar daha napicamizi sastik sizin pasayada cok gecmis olsun
(338 puan) tarafından
Hepsinin zamanla tadını cikarirsin canim benim sagolasin saglicakla buyut prenseslerini ❣
tarafından
Insallah canım rabbim seninde bebeklerini saglikla sihatle buyutmeyi nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibelyaman (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.