Sezeryandan sonra kaynanamda kaldim kirkimiz pazartesi dolacak hayirlisi ile sagolsun yemehimizi yapip arkamizi topladi.Oglumda nalesef kolik cok ugrastirip yordu beni zaten baska nirseyle ilhilenezdim ama malesef ki her gecen gun zivanadan cikmaya basladi, cocugu kendi oglu saniyor (( surekli oglum diyordu ama bu kelimeyi soyluyorsa kaynananiz biraz tedbirli olun level atliyorlar zamanla (( oglum kolik oldugu icin gaz sancisindan agladihinda gelip hemen kucagimdan aliyor, diyorum birak ben sakinlestireyim oglum.agliyor ama benim terime alisti baaka turlu susmaz diyor.Babasi bezini almisti ona ne oluyor ki bez almia oglumun bezini ben alirim diyor,bazdn gorumcen kiziyor bu tavrina onada o bugun diyor ki onlar ne derse desin benim.oglum o kimse elimden alamaz..biraz daha kalacakyim ama esimde bugun cok kizdi annesinin tavrina yatin eve geciyoruz.benim evde 4 katta balkonu yok oglum kolik ama.kaynanam tehlikeli boyuta gecti resmen piskolojik siddet uyguluyor bu durumu yasayan varmidir acaba