0 oy
4,042 göst.
Diğer kategorisinde (4,585 puan) tarafından
Kızlar benim iki oğlum var büyük 6 yaşında kucuk 10 aylık.simdi büyüğe oda almayı düşünüyoruz beğendiğim iki model var biri ranzalı yani küçük oglumada yatak alınmış olacak bir daha yatak derdi olmayacak biride bazalı oda işte baza olduğu için ıvır zıvır toplaması iyi olacak çok kararsız kaldım ranza iki katlı istenirse tek tek ayrılıyor sizler ne düşünüyorsunuz tecrübeleriniz neler?

11 Cevaplar

0 oy
(2,539 puan) tarafından
Ben ranza alırdım . Yer kaplamaz daha güzel tabi baza daha kullanışlı ama yerin olması önemli yerin varsa baza . Yoksa ranza 
(4,585 puan) tarafından
Yerim var canm almışken ikisinede alayim dedim
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Ranzanin modasimi kaldi tabiki baza
(4,585 puan) tarafından
Istikbalde var hâlâ :)
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Baza canım... 
(4,585 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum artik
0 oy
tarafından
Yavrulayan baza canım
0 oy
(22 puan) tarafından
Büyüyen beşik alsan daha iyi olur hem 10 aylık bebeğini üstte yatırırsın yavru yatağındada büyük oğlunu yatırırsın. En sağlıklısı bu olur. Düşme derdi olmaz en azından
(4,585 puan) tarafından
Küçük oğlumun park yatağı var zaten ben ileriye dönük şimdiden almak istedim baza alırsam bir tane alicam simdilik
0 oy
(867 puan) tarafından
Baza daha kullanışlı en azından altına eşya koyabiliyorsun ama dersen yerim küçük o zaman ranza daha iyi
(4,585 puan) tarafından
Yerim var ya baza en güzeli evet çok kafam karışmıştı
(867 puan) tarafından
Yerin varsa hiç düşünme
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Yerin varsa baza al ilerde bi gazete diğer ogluma alirsin yerin yoksa ranza al
(4,585 puan) tarafından
Yerim var aynen baza alicam
0 oy
tarafından
Valla biz kardesimle ranzamiz vardi buyuk eve gecince ayirdik parcalari vardi taktik baza gibide yuksek oldu ranza ayirinca yere yskin olur ama aparatlari da iste bazilari vermez. 

Bide birisinin cekmecesi vardi ki esyalari koyduk bazende diger kardesim acip yatiyodu yatakti yani. Ranza daha kullanışlı olur demir degil tahtadan aldik demir cok gicirti yapıyor
0 oy
tarafından
Oda büyükse baza al bence 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Hala ranza var mı ya odanda yerin varsa tabiki de baza al canım 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Ben raznza aldım haybeye almıs oldum. Meraktan ilk zamanlar üst katında yatıyorlardı şimdi hiç biri de yatmıyor. Baza aldım ayretten Bi tane bazada yatıyor şimdi. Hem baza daha iyi altına da ıvır zıvır ne varsa koyuyorsun ortalılıhı toparlıyor
(4,585 puan) tarafından
Baza en mantıklısı bencede

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
4 cevap 327 göst.
14 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Myangell (841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,478 soru