Öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten HER İŞTE BİR HAYIR VAR diyolar ya cidden doğru bu evi çok istemiştik hani ev satıldı kaporasini vermişler adam çok üzülmüştüm sonra ekspertiz istemiş olduğu krediyi onaylanmayınca teklif yine bize geldi adamlarla çok görüştüm benim de ne kadar çok beğendiğimi bildiklerinden başkasına vermediler sağolsunlar yani döndü dolaştı yine geldi şükür ve dün tam ofise gideceğimiz zaman çok güneşli olan hava birden yağmur atistirmaya başladı dedim bereketimizle geldik arkamızdan müşterileri gelmeye başladı
Dün eşimle gittik
şükür evimizin kaporasi için yarında nasipse bankaya gidip işlemlere başlatacağız
ve o istemiş olduğunuz evi tutmuş bulunduk Rabb'im yüzümüzü kara çıkartmasın inşaallah herkese en güzelini en iyisini versin...
2+1
110 MKare
300.000 TL
İstanbul'da 0 Site Daire geçenlerde mutfağı paylaşmıştım
Yalnız ev temizliği için bir kadın tutayım diyorum siteden baktım 234 TL fiyat verildi programdan ayarlama yaptım 9 saatliğine bir kereliğine çünkü annem yok kayınvalidem memlekette bende çalışıyorum çok da pis değil bı kere öyle dışarıdan temizlikçi tutayım dedim nasıl sizce sanki fiyat uygun