0 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten HER İŞTE BİR HAYIR VAR diyolar ya cidden doğru bu evi çok istemiştik hani ev satıldı kaporasini vermişler adam çok üzülmüştüm sonra ekspertiz istemiş olduğu krediyi onaylanmayınca teklif yine bize geldi adamlarla çok görüştüm benim de ne kadar çok beğendiğimi bildiklerinden başkasına vermediler sağolsunlar yani döndü dolaştı yine geldi şükür ve dün tam ofise gideceğimiz zaman çok güneşli olan hava birden yağmur atistirmaya başladı dedim bereketimizle geldik arkamızdan müşterileri gelmeye başladı <3

Dün eşimle gittik 

şükür evimizin kaporasi için yarında nasipse bankaya gidip işlemlere başlatacağız :)

imageve o istemiş olduğunuz evi tutmuş bulunduk Rabb'im yüzümüzü kara çıkartmasın inşaallah herkese en güzelini en iyisini versin... 

2+1 

110 MKare 

300.000 TL 

İstanbul'da 0 Site Daire geçenlerde mutfağı paylaşmıştım 

Yalnız ev temizliği için bir kadın tutayım diyorum siteden baktım 234 TL fiyat verildi programdan ayarlama yaptım 9 saatliğine bir kereliğine çünkü annem yok kayınvalidem memlekette bende çalışıyorum çok da pis değil bı kere öyle dışarıdan temizlikçi tutayım dedim nasıl sizce sanki fiyat uygun 

14 Cevaplar

0 oy
(2,548 puan) tarafından
Sağlık huzur ve mutlulukla oturmanızi dilerim hayırlı olsun :)
tarafından
Allah razı olsun canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaallah
(2,548 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
WhatsApp ta mi paylastiniz
tarafından
Yok canım burdan paylaşmıştım evin sadece mutfağını WhatsApp grubu da mı var :/
(1,706 puan) tarafından
Yok yukarıdaki fotoyu sormuştum kendi WhatsApp inizda mi paylastiniz diye
tarafından
Geçenler de paylaşmıştım burada en kötü yanı sadece 1 fotoğraf paylaşılması işte :/ yine paylasirdim
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Hayırlı olsun CNM 

Peşinat verdiniz mi ? Ne kadar CNM verdiyseniz
tarafından
Yok daha sadece kapora verildi yarın bankaya gidicez nasipse daha sonra peşinat için de 150 bin veririz diye düşünüyoruz inşaallah
(3,676 puan) tarafından
Anladım canım
HUZURLA YAŞAYIN O EVDE ♡♡
tarafından
Amiiinn Allah razı olsun darısı en güzelleri sizin olsun daha iyisi olsun inşaallah canimm
0 oy
(1,008 puan) tarafından
allah hayirlisiyla islemleri tamamlayıp oturmayı nasip etsin bizde gecen.hafta cok.sukur hallettik ama bizim şartlar cok.zor.oldu başvurduk islemler devam.ederken krediler düşüverdi ev sahibi vaz g eçti  expertiz bile.onay verdi imzaya gitmiyor bir türlü sona aracı olan onun arkadaşı ama duzgun bir adammış olmaz demiş neyse o sözümüzü yemicez belki onlar zarar görecek ti şans güldü onlara diye bize yakışmaz konuşa konuşa zor ikna etti ömrümden ömür gitti benim.de 

simdi ev sahibini beklıyoruz evi bosaltirsa tasinicaz en yakin zamanda ins 30 . Haftamdayim benim.icin vakit onemli
tarafından
Ayyy canimmm güzel günlerde inşaallah sağlıkla huzurla oturun çok güzel bir duygu uyuyamıyorum heyecan mutluluk inşaallah hayırlısıyla ağız tadıyla güzel günlerde oturalım
Rabb'im dilerim herkese verir daha iyilerini bizim de bir aksilik yine olmaz :))
(1,008 puan) tarafından
olmaz allahin izniyle gecen.hafta okadar cok.uzuldum ki kizim.nerdeyse hic tekme.atmadi kıpırdamadi cok üzüldük allahin izniyle hallettik aslında nasipse seni buluyor ama.iste insan heves ediyor olsun.istiyor rabbim dileyen herkese nasip etsin
tarafından
Amiiinn çok zor ilk başta bende çok üzüldüm gitti beğendiğim ev diye ama kısmetin önüne kimse geçemiyor olunca oluyor bizde 3+1 istiyoduk kayınvalidem de çok sıkıştıriyodu ama ben istediğim gibi ev bulamadım bu ev sonuçta bir kere alıyorsun ilerde belki satar daha iyisini bulursak o zaman geçilir burası da benim oturduğum da 2+1 idare ediyoruz zaten kimse geldiği yok 2 kişi aile için yeterli çok şükür aldık ya 3 oda 1 salon olsa mutlu olmadıktan sonra ne faydaaa ölümlü dünya
0 oy
(17,235 puan) tarafından
hayırlı olsun güle güle oturun insanın kendi evi gibisi yok
tarafından
Valla öyle canimm yaa kira köşelerinde oturmak çok zor ben buraya hiç bişey yapamıyorum maalesef istediğim gibi dekor veremiyorum şimdi nasipse kafamda birşeyler yaptım kendi evime artık RABB'İM herkese nasip etsin en iyisini en güzelini
(17,235 puan) tarafından
amin canm ❤
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Hadi bana yakin geliyorsun 2 durak sonra bendesin:D

tarafından
Sende mi orda oturuyosun canimmm çok şükür RABB'İME bide araba alırsak hayırlısıyla çünkü işe gidip gelmek sorun olacak neyseki babamlar aliyo ama onlarında işleri oluyo servis de geçmiyor bir hal çaresine bakicaz artık inşaallah
(1,449 puan) tarafından
Kafanı sokacak evin var ya sen ona dua et hersey olur yeter ki huzur olsun
tarafından
Çok şükür ki canimm :)
0 oy
(8 puan) tarafından

Darısı bana olsun inşallah canım su aralar en çok istediğim sey:)

tarafından
Ayyy canimmm Allah'ım tez vakitte en güzeli en iyisi senin olsun hayırlısıyla sizinde bir yuvanız olur kendinize ait
(8 puan) tarafından
Amin canım hayırlısı ile inşallah:)
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bence o para cok iyi gecen sene 400 TL verdim 3.1 eve ama 2 3 camı ben sildim. Bitiremedi. Cok iyi 234 TL. 
tarafından
Yook tatlım inşaat pisliği değil çoğu kişi taşınmış orada bı tek boş bizim daire nasipse ön bı kabasi temizlemek için :)
(1,714 puan) tarafından
9 saat diyorsunuz o saate kadar biter. Zaten temizlikcileri oyalayan tek yer mutfak ve nibanyo. Diğerleri kolay
tarafından
Evet 9 saat çok biliyorum da kaç saat tutsam bilemedim :/
(1,714 puan) tarafından
Ama 9 saatte dip köşe ince ince herseyini yapar. Size iş kalmaz. Bence normal zaten en az 3 saatte mutfaktan cıkmaz.. Bence 9 saat normal.
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum belki yavaş eli olabilir 8-9 saat yeterli benim için temiz yapar inşallah gelen kişi de :)
0 oy
(229 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kira çok zor ben bir bayana yaptırıyorum saati 25 lira dan çokta temiz yapıyor canım 
tarafından
Pardon ya 243 değildi
234 TLden hesaplayinca 26 TL yine iyi o zaman
(229 puan) tarafından
Bence bir sil süpür yerleşince çağır temizlikci
tarafından
Bilmiyorum ki canım tek olucagim için bide çalışıyorum zaten calişmasam sıkıntı yok tek başıma istediğim gibi temizlerim oda aklıma geldi sen söyleyince gerçekten kafam çok karışık :((( yada konuşurum firmayla bence fiyatı dusurebilirler ben daha söylemedim prog.dan fiyat istedim sadece
(229 puan) tarafından
Yani boş evi temizlicek sonra yerleşince yine aynı olcak eşya vs montalayinca toz vs olur yine bence yerleşip temizlemek daha mantıklı camlar kapılar eşyaların tozu mutfak dolaplar
tarafından
Evet aslında haklısın kuzum fikir verdiğin için çok teşekkür ediyorum bunu düşünemedim mantıklı çok çok sağolasın balimmm Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Tuttuk demişsin ama galiba satın almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah
tarafından
Evet kuzum satın aldık hayırlısıyla yanlış olmuş heyecandan :))
tarafından
Mutlu günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah
tarafından
Amiiinn Allah razı olsun kardeşim İnşaallah Rabb'im isteyenlere nasip etsin en iyisini en guzellerini
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Rabbım ıcınde mutlu huzurlu oturmasını nasıo etsın cnm hayırlı ugurlu olsun :))) 
tarafından
Ecmâin Allah razı olsun kardeşim benim çok çok sağolasın RABB'İM olmayanlara da nasip etsin İnşaallah
0 oy
tarafından
Huzurla otur :)
tarafından
Amiiinnn Allah razı olsun kardeşim darısı olmayanların başına inşaallah en güzeli olsun
0 oy
tarafından

Evide mı Saadetdere de tuttunuz eğer öyleyse çok yakınız artık kahve içmeye gider geliriz :D:D

tarafından
Yok balım ofis oradaydı bizim nasipse tuttuğumuz ev Yunus Emre Mh.de ESENYURT'ta ahhh inşaallah bir gün neden olmasın ki ;))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 543 göst.
0 oy
13 cevap 696 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Alya23 (4,878 puan) tarafından soruldu

406,430 soru

12,187,326 cevap

36,698 kullanıcı

...