Zengin fakir ayrımcılığı!
Bilirim. O lanet olasica ogretmenden bizde de vardi. Parayi cok severlerdi. Bi kırtasiye parasi isterdi. Belirlenen fiyat 15 tl bize dedigi 20 25 tl.
Tabi biz de fakiriz. Babam zaten calismak icin adanaya gidiyor 9 ay yok. Para gonderiyor ama amcam ne var ne yok hepsini harciyor.
Öğretmenler bi yandan sıkıştırıyor, siniftaki ogrenciler bi yandan sıkıştırıyor bizim hakkimizi yiyorsunuz verin artik parayı diye.
Sozleri o kadar cok zoruma giderdi ki sinifin ortasinda aglardim. Ogretmen agliyprum diye siniftan kovardı.
Olsa vermez miydim parayı. Her gun mudur yanina cagirip verin artik parayi yoksa disipline gonderecgim uzaklastirma alacaksin diye. Bizde hamburger yemek nerde. Cubuk krakerle doyururdum karnımı. Aksam eve giderdim kurt gibi acım. Annem onume yiyeyim diye fazla koyardi yemekten. Kendi hakkini koyardı yani. Ben annem yesin diye az yerdim doydum deyip kalkardım. Amcam hemen alirdi yemegi sen yemezsen ben yerim diye. Annem de ben de cok defa aç kalktik sofradan.
Ben aglayip kalkayim sofradan diye hic yoktan bağırırdı bana. Ben de içli cocugum 6 bilemedin 7 yaslarimda falanim. Babam yok başımızda e yüz bulacak kimse yok. Anneme zaten sığıntı gbi davraniyorlar. Ne desin de karsi çıksın?
Cok agladik oyle beraber.....
Ay neyse ne anlatacaktim konu nereye geldi. Icimi de dökmüş oldum.