0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç Bi şeyden memnun olamıyorum önceden eşim Bi küçücük çikolata alsa mutlu olurdum şimdi hep daha fazlasını bekliyorum neden böyle oldu yaa doğum yapalı 6 ay oldu önceden hep çalışyodum doğum yapınca işi bıraktım şimdi de virüsten dolayı hep evdeyim acaba onsan mi diyorum hiç Bi şey yapasım yok bugün doğum günüm eşim telefon aldı mesela işe gidince mesajla kutladı ama yine de mutsuzum belli etmemeye çalışıyorum üzülmesin diye naoicam ben böyle 

10 Cevaplar

+3 oy
(29,111 puan) tarafından

Elinde olana kanaat getirmeyi öğrenip şükür edersen düzelirsin..

tarafından
Zaten şükrediyorum önceden hep azla mutlu olurdum ama şimdi sanırım işi bırakmış olmak her gün evde olmak beni bu hale soktu önceden is yerim carsidaydi haftanın 6 günü çalışırdım yemek yapması bazen zor gelirdi iş yerinde yemek paramı harcamaz iş çıkışı kullanırdım yemek yapmazdım şimdi evde olmak çok bozdu beni
(29,111 puan) tarafından
Alisirsin zamanla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Depresyondan çıkmak için ileriden sağa giriniz düz devam ettikten sonra kız ne depresyonu bebekle uğraşırken depresyona vakit mi kalır o depresyon değil gazdıd gazdır :))) işin esprisi bir yana biraz dışarı çık dolaş hava al vede inşirah suresini bol bol oku dinle Rabbim ferahlık versin 
tarafından
Eda keşke beni bu kadar kötü biri olarak görmesenizz ne kadar mutlu olucam burada hep sivri gözükmez canımı sıkmaya başkadı
(22,067 puan) tarafından
Kiz sana kotusun demedikki farkettiysen güldüm yorum yaparken kizarak yazmadim ki sen alindin sanirim kusura bakma
tarafından
Memnuniyetsiz olacak birşey yok sana channel model çanta almaz da h&m den çanta alırsa sende beğenmezsem memnuniyetsizlik olur sen daha yeni bir hayata ayak uydurmaya çalışıyorsun geçer hepsi bende şuan çalışmıyorum evde durunca duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki
tarafından
Yok yok estağfurullah kusurlu birşey yok ben seni çok severim ama ne zaman yorum yapsam hep kötü kalpli biriyim diye anlaşılıyor aslında değilim acaba nerede yanlış yapıyorum diyorum
tarafından
Evet benimde öyle hayatımda ilk defa evde kaldım liseden bu yana çalıştım hiç ara vermeden yeri geldi bayram da bile çalıştım
0 oy
(17,918 puan) tarafından
belli et sana destwk olsun depresyonu atlatmaya kafanı dağıtmaya unutmaya çalış
tarafından
İnşallah canım ya deniyim çünkü hem baan hem eşime zarar
0 oy
tarafından

Hic depresyona girmedim. Acaba yokluktan mı ki?:'(

tarafından
Girme daha iyi böyle b.k gibi bisi :D
0 oy
(3,445 puan) tarafından

500 MT düz git sonra sola dön seni orda bekliyor olacağım:woot:

Canım çalıştıktan sonra doğum yapıp üstüne evde oturmanin psikolojisi bu bende yaşadım ve bazen atak gibi yaşamaya devame ediyorum..

Bı destek alabilirsin, ben öyle yaptım

tarafından
Gitsem de bulamıyorum :D sanırım canım ya lise son sınıfta başladım çalışmaya taa hamileliğimin 8.5 ayına kadar çalıştım şuan cok boş geliyo her şey çalışırken de ev hanımı olmayı ozenirdim
(3,445 puan) tarafından
Aynen :D
Ben cuma çalıştım cumartesi doğum yaptım öyle anla yani bırakmadım,
Şimdi iki veletle uğraşıyorum,
7 yıllık yoğun çalışma hayatından sonra kızım için işi birakmam bı yandan çok mutlu diğer yandan çok mutsuz etti
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Ooo benim yerimde olsan demekki obur dünyayı boylamistin
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzum hep calismissin simdi virusten dolayi evde de kalinca bunalmissin baya bence bu esinle konus ferahlarsin cikarir gezdirir seni azcik kendine gelirsin
tarafından
Canım eşim de yoğun çalışıyo çalıştığı yerde kronik rahatsizligi olanlar izine ayrıldı işçi sayısı düşünce hafta tatili falan kaldırıldı 3 aydır 1 gün bile hafta tatili yok bugün sabah 7de gitti akşam 6da işten gelicek 11de Bi daha ise gidecek o yüzden eşimi göremiyorum bile yansıtmiyorim yorgun olduğu için
(7,095 puan) tarafından
O zqman kizinla ugras aklini dagit cnm bu sekilde atlatmaya calis
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Doğum yaptığımda bende aynı şeyleri yaşadım Bende özel sektörde sekreterdim 12 iş hayatı sonrası ev hayatına zor alışılıyor
tarafından
Aynı bende sekreterdim lisede stajyer olarak başladım liseden sonra evlendikten sonra doğuma kadar çalıştım hep bide iş yeri carsidaydi hep insanlarla iç iceydim şimdi başka insanı bırak anneme bile gidemiyorum göremiyorum
0 oy
tarafından
Buradaki sorunları oku ve haline şükret derim :) 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Virüsten dolayı bende izindeyim bu zamana kadar çalıştım bi anda evde olmak beni de mafetti inşallah geçer evde kalmaktan olmuşsundur canım kendimi çok kötü hissediyorum bende her günüm bi gün öncesinin aynısı tek aksiyon hayatımda evde temizlik yapmak darlandım bende bi an önce ise geri dönmek istiyorum 
tarafından
Benimde öyle canım hep çalıştım insanlarla iç iceydim şimdi yeri geliyo eşimi bile göremiyorum yoğun çalıştığı için bende bebeğim biraz daha büyüsün geri dönmek istiyorum ev hayatı bana göre değilmiş bunu anladım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 268 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sakinkal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 250 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevim1986 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Perihan (44 puan) tarafından soruldu

408,971 soru

12,291,829 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...