0 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (2,032 puan) tarafından
ne konu için başvuru yaptınız geri dönüş oldu mu

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Istanbul çapa tıp fakültesi hastanesi nde oğlum için idrar torbası lazımdı ve laboratuvar vermiyordu.

Kantinden parayla satiyoladi.

Şikayet etmiştim 
(2,032 puan) tarafından
aaa ciddi misin
tarafından
Evet.. ve bu kadar saçma bişey görmemiştim ömrüm boyunca
(2,032 puan) tarafından
yuh ya yeni mi oldu
tarafından
5 6 ay önce ydi cnm.
Kantinden sıraya girip kek poğaça alır gibi idrar torbası aliyduk..
(2,032 puan) tarafından
tövbe ya şaşırdılar iyice
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Bende ilk gebeligimde tedavi gordugum hastaneyi şikayet etmiştim bı hafta sonra tekrar gittiğimde meğer bütün hast beni arıyormuş kimliğimle kayıt yapar yapmaz yanıma geldilet :D
(2,032 puan) tarafından
hahaha ne diye geldiler
(582 puan) tarafından
İşte şikayet etmissiniz falan hasta haklarina gelseydinjz sorununuz nedir falan
(582 puan) tarafından
İlk gebeligimde perinatoloji de takip ediliyorum. Tansiyonun çok yüksek qozumde karıncalanma var dedim acile git dedi acile gittim kendi doktoruna git dedi o arada kolidorda baygınlık gecrdim tabi kendime geldim ilk isim şikayet etmek oldu. Zaten riskli gebeyim ayakta duramıyorum bi o yana gidiyom bir bu yana
0 oy
tarafından
Benim eşim askerdi asker eşi maaşına başvuru yaptım hiç bi engel olmamasına rağmen kabul etmiyolardı bende cimere yazdım hemen cevap geldi sonra sosyal yardımlaşma kendileri beni aradı gelip tekrar başvıru yapın kabul edecez diye gittim başvuru yaptım hemen kabul ettiler hatta dediler niye bize gelip konuyu anlatmadınız cimere yazmasaydınız dediler mahçup olmuş bi şekilde. Bende dedim ilkinden başından savmasaydınız cimere yazmazdım yani cimer gerçektende çok iyi hemen sorununuzu çözüyor
(2,032 puan) tarafından
nerden peki kardesim
(3,617 puan) tarafından
Canım kızılaya başvur 9 parca kıyafet veriolarmis bide 400 tl para
(2,032 puan) tarafından
kızılay a nerden başvuru yapabilirim ne diyicem başvuru yaparken gulbahar
(3,617 puan) tarafından
400 tl yardımdan faydalanmak istiyorum
(2,032 puan) tarafından
öyle deyince kıyafette geliyor mu
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Askerde abime saçma ***** kabadayılık yapan yavşaaakları şikayet etmiştim orda olsaydım vay hallerine geri dönüş oldu bana gerek kalmadan aldılar boylarının ölçüsünü gerizekalııılar.
(2,032 puan) tarafından
askere mi gitmişler mapus da kabadayiligami belli değil desene
(2,595 puan) tarafından
İyide sen ne yapacaktın adamları mı dövecektin  Allah seni napmasın :)
0 oy
(222 puan) tarafından
Doğum yaptıran doktoruma teşekkür mesajı yoĺladım :D Doktora iletecegjz diye mesaj geldi
(2,032 puan) tarafından
aaa buda guzelmis
0 oy
tarafından
Benim eşim askeri personel üstlerinden biri sürekli onları aşağılıyor diye cimere yazdı ama yardımcı olmak yerine üstlerine bildirip eşimin savunma yemesine ve memurluğundan puan Kırılmasına sebep oldular ne yazıkki birdaha da güvenmedik.. 
(2,032 puan) tarafından
aa kötü olmuş desene ya
tarafından
Evet ne yazıkki
0 oy
(627 puan) tarafından
Canım ben zabitayim genellikle şikayetler bizede geliyor her konuda şikayetlerinizi iletebilirsiniz .
(48 puan) tarafından
Cnm istekler olursa yardım ediyorladmi
tarafından
Nasıl şikayetleri kabul ediyorsunuz çok merak ettim
(627 puan) tarafından
Belediyenin sorumlu olduğu alana yönlendiriliyor Ciner sikayetleri sorumlu olduğu müdürlük kaymakamliklara valiliklere iletiyor zaten paylaşım yapılıyor şikayet edej kişinin kimliği  gizli tutuluyor  bu konuda rahat olabilirsiniz  cimer geri dönüş ister bizde bulunduğumuz il ilçe  kaymakliklarina  yada valiliğe üst yazı yazariz şikayetin süreci hakkında
(627 puan) tarafından
Belediyenin sorumlu olduğu alana yönlendiriliyor Ciner sikayetleri sorumlu olduğu müdürlük kaymakamliklara valiliklere iletiyor zaten paylaşım yapılıyor şikayet edej kişinin kimliği  gizli tutuluyor  bu konuda rahat olabilirsiniz  cimer geri dönüş ister bizde bulunduğumuz il ilçe  kaymakliklarina  yada valiliğe üst yazı yazariz şikayetin süreci hakkında bacılar
0 oy
(627 puan) tarafından
Canım ben zabitayim genellikle şikayetler bizede geliyor her konuda şikayetlerinizi iletebilirsin
0 oy
tarafından
Polisleri sikayet ettim .Pesime dustuler sonra yalvariyorlar gel diye
0 oy
(3,617 puan) tarafından
5 sene once artvin devlet hastanesinde hemşireleri şikayet ettim ama boş bi poh olmadi
0 oy
(847 puan) tarafından
Üniv zamanında bir kere başvurdum. Kardeşim kyk da sorun yaşamıştı onun icin. Hemen döndüler. Kimi siksyetvedersen.bayağı bir etekleri tutuşuyor devletimiz saolsun. Hemen bakıyorlar.  Zaten bunun icin ayrı bir polis birimi var. Gönderiler direkt şikayet istek olrak düşüyor onlara bütün gün. Bir arkadaş burs icin başvurdu ve dönüş olmuştu. Elhamdülillah:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 397 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ömerinannesii (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.