0 oy
20,909 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mrb arkadaslar bugun 38 olduk doktora muayeneye gittim MAŞALLAH bebwgin irilesmis daha kilo alirsa dogumun zor olur dedi artik yuruyus yap hurma ye dedi artik dogsun yani dedi sizce me yapmaliyim baska bide kiz erken erkek gec dogar diyirlar ya dogrumu benimki erkek beklemek istemiyorum yaa

8 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından

Canım öyle diyirlad ama alakası yok bende erkek ve 37 haftalık doğum yaptım

tarafından
Nasil oldu dogumunuz mesela sanci falan varmiydi yada yuruyus falan yaptiniz mi
(236 puan) tarafından
Canım benim sancim geldi evet 3 saat falan çektim hastaneye gittim ama suyum ve nişanim gelmeden açılmam coktu hemen doğuma aldılar ve çok zor olmadı doğum yalnız ben hergun sıcak duş alırdım.sancim başlayınca da evde yürüdüm hem  çömelerek otur kalk yaptım tavsiye ederim
tarafından
Saol tavsiyen icin cnm yapacam insallah bunlari allah hepimizi kurtarsın insallah
(236 puan) tarafından
Amin canım darısı doğum yapacaklara
-Reklam-
0 oy
tarafından

canim hurma kesinlikle ye tavsiye ediyorum ben yiyordum 1 2 hafta icinde dogumum oldu ve sancim varken yuruyus yapiyodum merdiven cikiyodum hastanede cok cabuk acilmam oldu

0 oy
(60 puan) tarafından

Benim de erkek. 37+1 de 3400 normal doğum yaptım. Doğumun birden oldu. Hiç sancım filan yıktu. Çok şükür rahat oldu benim doğumum. Ben hamilelikte çok hareketliydim. Hiç ağırlaşmadım. doğum olana kadar sürekli bol bol yürüdüm. 

0 oy
(176 puan) tarafından

Valla cnm ben 38+2 de doğum yapmistim. Sancim geldi yani. Erkek bebek dünyaya getirdim. 3.150 gram doğdu 

0 oy
(164 puan) tarafından

Öyle bir şey yok canım benimki de erkek şu an 31 haftaligiz dün kontrolüm vardı erken doğum riski var dedi ayakta durmak yasak dedi ciğer geliştirici iğne pruloton iğne progestan ilaç verdi

0 oy
(816 puan) tarafından

bnde tm 38. haftada dogum yaptim canim. erken gec cinsiyetle feln alakasi yok. diger oglumuda 36da dogum yapmistim 

0 oy
(21 puan) tarafından

38 haftada bebegim 3800 grm di doktorum 40 haftayi doldurursa 4 gecer zor olur demisti ben son 1 ayimi zaten hareketli gecirdim son hafta 38 den sonra dahada artirdim yuruyusler yaptim bil bol meryem suresi okudum evde durmadim pek hep ayakta isler yaptim benim bide suyum fazlaydi bebegim kanala inemedi bu yuzden cokca hareket ettim her dusa girdigimde comeldim kalktim son 1 hafta ben son haftalar perine masajida yaptim haftada en az 2 3 kere internetten bak istersen doguma kadar sende yap yag olarak zeytinyagi kullan benim bu gayretlerim sonucu bebegim 39+1 de dogdu erkek dogumdan sonrada dikislerime 4 5 gun zeytinyagi surdum hemen toparladi ne agri kaldi ne sizi tavsiye ederim canim Rabbim bir avazda kurtarsin sana bir tavsiyem daha var yaparsan eger ben yaptim faydasini gordum 7 pirinc tanesine ayri ayri her birine yasin meryem ve taha suresi okuyup ufleyip 38. Haftam dolduktan sonra 7 gun ictim inan 7. Gun nisanim geldi ertesi gun dogum yaptim 

0 oy
(49 puan) tarafından

Bugun gitdim doktora kilosu 3300.olmus doguma kadar 3500 olacaq

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 726 göst.
16 Aralık 2020 Aile kategorisinde Loli (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 964 göst.
31 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,033 göst.