Uyumak, uyumak ve çok uyumak 
Yarin kaynanam geliyor 8aydirki gormuyoruz bir birimiz bawka wehirlerde yawadigimiz icin..hazirlik goruyorum bide yarin ewimin dogum gunu bawim kariwik biraz
Benim de yapmam gereken islerim var ama nedense hic yapasim yok sadece uyumak istiyorum 4 gundur sabah hc uyanasim gelmiyo hala dönüyorum yatakta ama sobayı yakmam lazim gözümü zor aciyorum yaa
Hava gene buz evdeyiz bakalım
Ben anca oglumun banyo gunleri evi gonljmce temizliyorum banyo yapinca uyuyo biraz dun temizledim bugun makine ve toz alcam sadece tuvalet banyo falan yıkanır yemegi de kaynanam gelsin yapsin bi zahmet bucurukten firsat bulamiyorum 1 gun banyo 1 gun banyo yok bizde tam yaz gelsin her gun yikarim
Bu arada kahve gaz yapmaz mi?
Oğluma bakmak her zmn ki gibi ne iş nede kendime bakabiliyorum
Evi makina silme yapicam 1 haftadir annemlerdeydim esim bi gece evde kaldi tost yapmis tezgahin ustu batmıs dun gece geç geldik orayi temizlicem sonra eczaneye gitmem lazim ha bide kuafore gidicem oglen gibi işim biter benimde aksam yemegi ne yapicam bilmiyorum
Bende kalkip kahvalti yaptm etrafi kismen topladim mutfak dolaplarinin icine girmisim fazlalik cogalmis duzen bozulmus bi kizim bitse oturma odami alttan alcam ama oda uyusa
407,339 soru
12,227,095 cevap
36,834 kullanıcı