0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından
Kizlar kaynanam ve kardeşi sagolsun cocugu carsafta sallandirmaya alistirmislardi sallamayana kadar uyumazdi aglardi bende gorumcemle sallardm surekli gorumcdm 3-4 gundur yok adanaya gitti bende kafayi yiycektm oglum yuzunden en sonunda ayakta sallamaya alistirdim cok sukur birdaha kesinlikle carsafta sallamiycamm neden o zaman izin verdiniz derseniz kaynanamlara izin vermedim ama o zaman oglum catlayacak gibi agliyodu gazdan ilk cocuk oldugu icin bilmiyorduk esim dur salladinlar da cocuk susar belki gunah falan dedi bende izin verdm vermezzz olaydimm

4 Cevaplar

0 oy
(1,458 puan) tarafından
Ayy o çarşafta sallama işi çok zor yaa. Benim eltim oyle alıştırmıştı. Yolda falan giderken bile çarşafta sallaya sallaya dolaşıyorlardı. Bende ayakta sallamaya alıştırdım. 
(6,396 puan) tarafından
Yolda mi :D ayy ciddi mi yoksaa sakasina mi diyosun :) ne olurdu soyle yatagina koysak kendiliginden uyusalardi
(256 puan) tarafından
Benim kizimda sallamadan uyumuyor o kadar dua ediyomki yattigi yerde kendi kendine uykuya dslsin carsafta sallamak cok kotu ben besikte salliyirum yada ayagimda bu sabah abisinin yatagina koydum konusa konusa sanki uykuya dalar gibi oldu aglamadi ilk defa alip besigine koydum hemen uyudu cok sevindin salmadan uyudu diye inşallah hep oyle uyusa
(1,458 puan) tarafından
Çok ciddiyim canım  :) görsen nereye giderlerse gitsinler yanlarında çarşaf olurdu.
(256 puan) tarafından
Biliyom cnm alistirdimi zor bi tanidigim vardi benimde oyle cok agliyirdu naparlarsa yapsinlar uyumazdi carsafta sallardilar 2 bucuk yasinda simdi ayakta sallaiyip uyutuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sallamaya alıştı diye niye seviniyo dicektim ama daha fenasina alışıkms cocuk :D

(6,396 puan) tarafından
Ayy neler neler cektim bi ben bi Allah biliyo evde tek basima salladigim zamanlari bilirim :D
tarafından
Ay deli gbi :D
(6,396 puan) tarafından
Yasamayan bilmezz :D
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Boyle bi baslik gorucegimi hic dusunmezdim herkez ayakta sallamaktan yorulur ama seninki bam baska Allah yardimcin olsun bacım:D<3

(6,396 puan) tarafından
Kiz ayakta sallamak rahat elimde telefon oturuyom oh miss
0 oy
(3,149 puan) tarafından

Bi zaman sonra buna da pişman olacaksın çok sevinme bence :D tavsiyem bir an önce sallamayı unuttur yoksa vay halıne :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
13 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 594 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 552 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,949 soru

23,700,316 cevap

311,613 kullanıcı

...