0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlarıma oda yapmayı düşünüyorum odayı hangi renge boyayabılırım bide yataklarını ranza mı yoksa baza mı alayın Fıkır verin  

4 Cevaplar

0 oy
(6,397 puan) tarafından
Baza al bence 

Seker pembesi yada beyaza yakin bi pembe yapabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
bu odanızın genisligine bagli bir durum benm oda dar ranza yaptrttm genis olsa baza alrdm tabiki 
(5 puan) tarafından
Benimki de dar şuanda yatak odası olarak kullanıyorum
tarafından
ozaman ranza terch etmenz daha dogru
0 oy
(2,446 puan) tarafından
Biz kızımın odasını gri ye boyadık, bulut, yıldız ayıcıkli sticker yapıştırdık bebek odası olduğu çok tatlı oldu. 2 tane kız için küçükse ranza alabilirsin daha sonra ayrilanlardan. Diğer alanlari oyun alanı yapabilsinler.
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Benim de 2.kızım yolda doğduğu zaman ablasıyla ortak kalacaklar ona da ablasının karyolasindan alicam bir örnek bide zaten ablasının karyolasi varken ranza alamam bu biraz da senin durumumla alakalı yani evin kiramı senin mi odası büyük mu küçük mu vs. Renk olarak da lila, mint yeşili, yada çok açık pembe tonları kullanabilirsin benim tüm odaları buz mavisi kızımın duvarlarına bulut kelebek vs yaptık mavi de çok hoş oldu gökyüzü gibi :)
(3,148 puan) tarafından
2 baza sığarsa kalan alana bir bak kızlarına yeterli olur mu calisma masasi oyun oynama yeri yuruyecek alan vs için yeterliyse ona gore baza al bence ranzaca büyüyen bir çocuk olarak çok zor ve oyun cagi cocuklari icin tehlikeli buluyorum ben uslu bir cocuk olmama ragmen duserdim bazen üniversitede bile düşmüştüm uykumda pis biraz korkuluk falan korumamıştı
(5 puan) tarafından
Sızn bazanız nasıl
(3,148 puan) tarafından
Ben kızıma çilek mobilyadan selena genç odası aldım 3 kapaklı gardrop 3 çekmeceli aynalı çamaşırlık bide karyola bazalı değil altına çekmece var ister içine eşya koyun isterseniz yatak koyun yavru yatak olsun o şekilde bizim internetten bakabilirsin selena genç odası diye
(5 puan) tarafından
Ben dolabı faln marangozcya yaptırmayı dusunyom
(3,148 puan) tarafından
Oda mantıklı ama tek tek satılıyor zaten bizde çok borç olmasın diye önce dolap ve aynaligi almıştık sonra tek yatağı aldık onun borcu bitince tek tek de satılıyor yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
26 cevap 695 göst.
+1 oy
43 cevap 1,047 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (386 puan) tarafından soruldu

408,335 soru