17 adet bebek bezi
İki adet 5'li hastane çıkışı
Tulum
3 âdet ağız mendili
1 zıbın
Yedek çorap
Bir battaniye
Bir kundak
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Süt sağma pompası ( içinde biberon var diye exra biberon koymadım)
Emzik
KENDİME
2 adet pijama takımı
1 alt geniş pijama
1 hasta bezi
3 depent
5 tane ped
İç çamaşırı
Hırka
Yazma
Terlik
Kağıt havlu
Cay kaşığı, çatal, kaşık
Kirliler için poşet
( Eksik yada fazla dediğiniz bir şeyler var mı?)
Bunlar yeter ...
Bebek bezini biraz daha fazla koyabilirsin bence zibinida öyle battaniye ince ise bir tanede kalın kalın ise birtanede ince koyabilirsin kendin içinde depenti çoğaltabilirsin seninkini okuyunca ben ne kadar çok koymuşum dedimama iyiki koymuşum bebeğim 6 gün kuvezde kaldı çünkü
Bunlar yeterli olucak çok fazla şey Almaya gerek yok zaten çok ihtiyacın olan bişey olursa da eşine söylersin alır
Ben de sen gbi bisürü liste yapmştm kullandıklarımı sayayım mı sana kendim için sadece bi alt üst gecelik eve bile öyle döndüm üstümü değişmedim terlik külot bez yeterli ped külot fln koyma onu giy batınca at tmm yazma bile takmadım zaten çok acı çekiyodum o an umrumda olmadı açıkcası bebeğe de doğunca takım giydirdik o da eve öyle döndü hiç değişmedi bez alt temizleme pamuğu emzik biberon battaniye sadece bunlar kullanıldı
Ben sensen daha fazla.koydum kizz. Kıyafet. Altına geçer diye. 10.lü hastane çıkışı isimli ve 1 tane 6.li hastane çıkışı. 2 tane de 5 li hastane çıkışı 4 tane de zıbın koydum. ) bir tane pike bir tane pamuklu battaniye ) biberon emzik pisik kremi losyon kolanya bezin paketini koydum 1 paket ıslak mendil 2 paket.temizleme pamuğu bebek.bakim örtüsü. Kendime 2 adet.pijama bir adet gecelik 1 adet sabahlık deepend göğüs kremi göğüs pompası göğüs kapakları göğüs pedi taç terlik normal terlik havlu şampuan tarak.makyaj malzemesi fön makinem tabak çatal.kaşik bardak kapı susumuz takı yastiğimiz. Pusetimiz puset minderimiz örtümüz, emzirme onlugumuz emzirme atleti 2 emzirme sütyeni 2. esarp şal deodorant iç çamaşırı 2 tane çorap, rulo havlu , kişisel bilgilerim, diş macunu , fırça, Maske kolonya
1,490,017 soru
24,352,265 cevap
346,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın