0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Önceki post larımda yazıo kızlar eşimle annem pek anlaşamıo annem bakıodu bebeğime artık bakıcı bulalım dedik ama içim hiç rahat değil hem salgın dönemi hemde ne bileyim çocugu ma iyi bakar mı ona iyi davranır mı diye cok korkuyorum benim gibi olanlar var mı nasıl yapıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(164,045 puan) tarafından
Kamera koy evde baktircaksan her yere
(230 puan) tarafından
Öyle yapıcam canım bütün odalara düşünüyorum
(164,045 puan) tarafından
Bide denemek amacli evde goze gorunur yere 50 100 biraz para birak yani kagit 5 liradan 50 lira kadar eksikcekmi bi dene
(230 puan) tarafından
Dogru söliyorsun canım denicem sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük konuşmuyorum ama bakıcı tutmam. Çok zor durumda kalırsam kreşe veririm 
(230 puan) tarafından
Daha 1 yasında canım ya kreş almaz ki
tarafından
Kuzum bazıları aliyor burada bir yaş alanlar da var komşu vermişti ordan biliyorum sen bi soruştur. Bakıcıya güvenmiyorum iyi insan bulmak çok zor
(230 puan) tarafından
Aynen cok zor annem artık hem zorlanıyor hem de eşimle sıkıntı yasıyorlar huzursuz oluyoruz
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Tuvalet hariç heryere kamera koy bilmiyorum ya durumum iyiyse kendin büyüt çocuğunu sonuçta bakıcıya para verene kadar sen bak çok zor ben işe bu yüzden birsüre ara verdim
(230 puan) tarafından
Ev aldık eşimin maası krediye gidiyor benimkiyle de geciniyorız yoksa ücretsiz izne ayrılcaktım
(2,539 puan) tarafından
Bakıcı en az 1.000 1200 civarı keşke annen baksa seni zor durumda bırakmasaydı
(230 puan) tarafından
Annem kafası kızsa gidecem ben bakıcı bulun dio haftasonu valizi topladı gidecem diye ağladım da öle vazgeçti
(2,539 puan) tarafından
Gerçekten üzüldüm senin adına..
Çocuk gibi davranmış annen kim bilir belki bahane arıyordu çocuğuna bakmamak için
(230 puan) tarafından
Cok alıngan eşim de bazen şaka yapıyorum diye sölüyo ama annem de alınıo işte postum var bununla ilgili canım
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Neden bakıcı tutuyorsunuz çalışıyor musunuz?
(230 puan) tarafından
Evet canım çalısıyorum
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ablamda bakiciya baktiriyo tabi bi anne gbi asla oLamaz. Ama onlarinki akraba gbi biri
0 oy
tarafından
Inşallah iyi birini bulursunuz 
(230 puan) tarafından
İnsallah canım sağolasın
0 oy
(10,039 puan) tarafından
2 yaşına kadar hiç tavsiye etmem ne bakıcı ne başkasının bakmasını ama tabii sen bilirsin. Paradan daha önemli benim çocuğum
(230 puan) tarafından
Tabiki paradan daha önemli Cocugum ama eşimin maaş ı krediye gidiyor oldugu gibi benimkiyle geciniyoruz mecburen öle olmasa zaten hiç düşünmem ücretsiz izne ayrılırım
0 oy
tarafından

Bence kendin bak evet çok zor hayat şartları ancak senin gibi kimse Bakamaz ona bakıcı maaşları 2000 oldu bu arada belki ucuzada bakan vardır ancak dediğim gibi paradan daha önemli benim çocuğum allah yardımcın olsun 

(230 puan) tarafından
Sağol canım Tabiki paradan daha önemli Cocugum ama eşimin maaş ı krediye gidiyor oldugu gibi benimkiyle geciniyoruz mecburen öle olmasa zaten hiç düşünmem ücretsiz izne ayrılırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 337 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,553 soru

24,387,586 cevap

349,094 kullanıcı

...