0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (680 puan) tarafından
Kızlar 29 haftalık hamileyim 4 gün önce ev taşıdık taşınmadan bir gün önce kaynanmı aradı eşim kız kardeşini ve kaynanmı cağırdı yardıma gelin diye kaynanamda vürüs var nasıl gelelim dedi bende eşime uzatma boşver gelmesinler dedim neyse evi taşıdık sildik süpürdük yerleştirdik ama cok zorlandım eşim yaptırmıyordu ama ister istemez yoruldum kaynanam bugün aramış diyor yarın gelip bir gece kalıcaz eşime hangi yüzle geliyor dedim ama gelecek biliyorum sizce yarın trip atayım mı 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,110 puan) tarafından
Agrin varmis gbi yap sancim cok de yemekte yapma ekmek peynir yesinler gelince soyle temzlk yaptm gelmedinz virus var die bende kendimi yordum virus hala btmedi de
(680 puan) tarafından
Bide sabahın köründe geliyorlar yapmıyacam zaten yemek falan kendisi yapsın eşimede dedim yapmıyacam diye
(2,110 puan) tarafından
Kesinlikle yapma onlar yapsin sana
(680 puan) tarafından
Cok zoruma gidiyor yaa
(2,110 puan) tarafından
Tabi gderr kiz hepsi ayni vallaha
-Reklam-
0 oy
(18,159 puan) tarafından
yardıma gelince virüs var yatmaya gelince yok mu o virüs 
(680 puan) tarafından
O kadar sinir oldum ki
0 oy
tarafından
Daha bismillah hemen derdi neymiş bide niye kalıyor uzaktan mi geliuor 
(680 puan) tarafından
Yok aynı şehirde oturuyoruz meraktan geliyor evi nasıl düzeltiğime bakıcak
0 oy
tarafından
Gelip yatacaz dediğinde neden demedin virüs var nasıl geleceksiniz diye 
(680 puan) tarafından
Ben konuşmadım eşimi aramış
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Aradığında virüs var gelmeyin diyecektin 
0 oy
(135,777 puan) tarafından
Yapmazlarki ben 30 haftalik hamileydim aralik ayinda buz gibi havada insaat temizligj yaptim bi parca bez alio bi yer silmedilerdi
0 oy
(12,947 puan) tarafından
Bence kapiyi açma. Yada ben bi yere gidiyorum de
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Konusu falan gecerse yapistir lafi virus bitti 4 gunde galiba diye yap valla tribini hak etmis 
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Virüs var anne gelmeyin de :) taşınırken virus var dediniz hala devam ediyor hatta arttı ne olur ne olmaz gelmeyin başka zaman bekleriz de:)
(680 puan) tarafından
Cok şükür anne demiyorum zaten onunda lafını yapıyor sürekli bana neden anne demiyorsun diye yarın vurucam yüzüne 4 günde vürüs bitti mi diye hamile halimle tartışmak istemiyorum
(3,743 puan) tarafından
Bende anne demiyorum çünkü haketmiyor benimkide gezmeye gelince çok güzel geziyo ben ne zaman o evde olayım oğlum belim agriyo diye ama kalkıpta yardım etmem gercekten hasta olduğuna inansam neyse ama hep sahte işi :)
(680 puan) tarafından
Benimkide aynen öyle artık bu hareketlerinden bıktım
(3,743 puan) tarafından
Al bendede o kadar canım
(680 puan) tarafından
Allah sabır versin hepimize
0 oy
(418 puan) tarafından

Şaka gibi :O ay bu kaynanalarin hic mi düşüncelisi, iyisi yok yaa!

(680 puan) tarafından
Yok valla yok üst komşum eşimin bir tanıdığı o gelip yardım etti bitirene kadar gelinini kötüledi tmm abla sen git ben yaparım dedim hepsi aynı
0 oy
tarafından
Virüs var diyip açmayacaksın öylesine kapıyı..
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ay imdat diye bağırasım.geldi ne kadar sinir bozucu bir.olay virus ben tasindiktan.sonra dahada arttı keşke.gelmeseydiniz de ve hasta olmasan bile hasta taklidi yap 
(680 puan) tarafından
Bide bana sor
(1,008 puan) tarafından
Su an çekemem imkansiz diyorjm ama.zamaninda.bende yasadim.o yizden zaten kaynana muhabbeti duyunca tüylerim.dikeliyor allah kolaylık versin ama kendini..yorma.hic ağzınla.kus tutsan yaranamazsın nasil.olsa
0 oy
(468 puan) tarafından
Alasını at hatta deki vuris var nasıl gelecen

İlgili bir soru bulunamadı

411,900 soru

12,399,849 cevap

44,382 kullanıcı

Kategoriler

...