Kızlar benim eşimin Biz Evlenmeden tanışmadan 1 yıl önce ayağı kırılmış yani dört beş kişiden dayak yemiş öldü diye atmışlar Ondan sonra hastaneye kaldırmışlar Yoldan geçenler 4-5 ameliyat geçirmiş ayağının dizden bileğine kadar platin var ama yürümesinde bir sıkıntı yok Sorun şu ki her şey ondan sonra olmuş eşimin şu an Kendine güveni hiç yok Kendine saygısı yok Kendini aşağılayıp duruyor giyimine kuşamına hiç Özen göstermiyor hani benim için değil yani 10 gün aynı tişörtü giyse de yine ben onun kokusunu içime çekerim önemli değil Millete karşı diyorum yani hiç kendini sevmiyor ortamlara girince konuşmuyor fotoğraf desen hiç çekmiyor Hani bunlar beni rahatsız etmiyor Ama onun için söylüyorum biraz kendini sevsin biraz yaşamaktan zevk alsın hayattan bıkmış gibi yürürken bile eğilerek yürüyor ben anlamıyorum Neden böyle kendine haksızlık yapıyor daha 28 yasinda Çok üzülüyorum bunu nasıl Anladım şöyle söyleyeyim eşimin eski fotoğraflarına baktım gezmeyi tozmayı çok severmiş gittiği yerde ve fotoğraf çekermiş şu an eşim Yani çok değişti Eskiden süslendirme süslenir mis kendine bakarmis hayatını yaşarmış yani anlamıyorum şu an Neden böyle biliyorum Böyle daha iyi diyeceksiniz ama onun için söylüyorum Ben hayattan zevk almayı bilsin yaşamayı bilsin istiyorum ama yok bunu onunlada konuşuyorum ama gülüyor ben böyle diyince