0 oy
682 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar benim eşimin Biz Evlenmeden tanışmadan 1 yıl önce ayağı kırılmış yani dört beş kişiden dayak yemiş öldü diye atmışlar Ondan sonra hastaneye kaldırmışlar Yoldan geçenler 4-5 ameliyat geçirmiş ayağının dizden bileğine kadar platin var ama yürümesinde bir sıkıntı yok  Sorun şu ki her şey ondan sonra olmuş eşimin şu an Kendine güveni hiç yok Kendine saygısı yok Kendini aşağılayıp duruyor giyimine kuşamına hiç Özen göstermiyor hani benim için değil yani 10 gün aynı tişörtü giyse de yine ben onun kokusunu içime çekerim önemli değil Millete karşı diyorum yani hiç kendini sevmiyor ortamlara girince konuşmuyor fotoğraf desen hiç çekmiyor Hani bunlar beni rahatsız etmiyor Ama onun için söylüyorum biraz kendini sevsin biraz yaşamaktan zevk alsın hayattan bıkmış gibi yürürken bile eğilerek yürüyor ben anlamıyorum Neden böyle kendine haksızlık yapıyor daha 28 yasinda Çok üzülüyorum bunu nasıl Anladım şöyle söyleyeyim eşimin eski fotoğraflarına baktım gezmeyi tozmayı çok severmiş gittiği yerde ve fotoğraf çekermiş şu an eşim Yani çok değişti Eskiden süslendirme süslenir mis kendine bakarmis hayatını yaşarmış yani anlamıyorum şu an Neden böyle  biliyorum Böyle daha iyi diyeceksiniz ama onun için söylüyorum Ben hayattan zevk almayı bilsin yaşamayı bilsin istiyorum ama yok bunu onunlada konuşuyorum ama gülüyor ben böyle diyince 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzüldüm canım sürekli konuşup ona soylemelisin
tarafından
Zaten konusuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Söyle yap bence eşine kıyafet belirle ütüle temizle bunları giy de hep yakışıklım falan de kıskan onu eminim duzelir
tarafından
Ya canım kıyafetle bitimiyor ki hayata karşı böyle
(1,255 puan) tarafından
E peki destek alın doktordan
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Kendine olan öz güvenini yitirmiş psikiyatriye gitmesi muhahhak gerekli canım.
tarafından
Evet öyle ama gitmez ki benim birşeyler yapmam lazım
0 oy
tarafından
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım canım görücü usulü mü evlendin hep önceden böyleymiş falan demişsin de
tarafından
Hayir canim biz birbirimizi çok sevdik yani biz birbirimizi tanımadan önce böyleymiş ben onu bu haliyle tanıdım vede sevdim benlik bir sorun yok ama mutlu olsun istiyorum
0 oy
tarafından
Sende kendin giydir kombin yap bunu giy hayatım sana çok yakışıyor falan de Bi yere gidince sen telefonu al hadi resim çekelim de yürürken aşkım dik yürü endamını görek falan diye takıl zamanla alışır bence 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
canim anliyorum seni bir psikolojik yardim alsaniz iyi olabilir tabi sende ona iyi hissettir kiskan mesela ha dozunu kacirmadan cunku bu sefer fazla ozguvenli oluyolar :) kiyafetlerini sen belirle bir gun giydiyse at makinaya yikaniyo de baska birsey giysin 
tarafından
Kabul etmiyor ki 3 senedir böyle normal karşılıyor artık bu durumu
(2,241 puan) tarafından
evdeki davranislari nasil canim sana da ayni sekilde cekingen mi davraniyo yoksa evde bambaska disarda baska mi
tarafından
Yok evde çok iyiyiz ama dışarıda çok ozguvensiz
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Destek almasi lazim bence.anlattigija gore canim. Onu kabul etmesede sen esinin ailesi falan el birligi ile onu kazanmaya calisin
tarafından
Asla almaz ailesinin de umurunda değil ki
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Destek almalı gibime geldi 
0 oy
tarafından
Benim esimde çok pasif bi insanmisti konuşmaz etmez biri çarpsa eşim özür dilermisti... birinden hiç suçsuz bir dayak yemiş ondan sonra değişmiş şimdi eşimi gören korkudan yolunu degsitirir öyle bi insan oldu... 

Benimki hırs yapmış spora falan gitmiş o doveni yillar sonra bulup beter duruma getirmiş... o dayak benim dönüm noktam oldu dio smdi konuşkan kendini iyi ifade eden saygı duyulan ve korkulan birisi oldu... 
tarafından
Benimki tam tersi oldu
0 oy
(17,175 puan) tarafından
bir uzmandan yardım alması lazım eşinin canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu