0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Eşim genelede sürekli çalışıyor eve geç gelir dokuz. On gibi bazen sabahı bulur neyse çok uyukulu olduğu zaman bana ne dedigmi bilmiyor kötü lafalr ediyor mesala uyuyoruz işte ben çok sayıklarim tamamı sayikladigim zaman vurucasina uyandırıyor beni Kalkincada uyku haliyle tam anlamıyorum noldu diyom öpüp uyu diyor sonra en ufak kipirdasam yine aynı şekil hirpaliyir beni hızlı bı sekilde sallıyor beni falan uykulu olduğu zman aklı başından gidiyor mesela hava sıcaktı akşam bebiş var diye camı açamadım rüzgarlı hava kapımız acikti sarıldım uyuyamam yoksa yine hirpaladi uyandm noldu dedim ** gibi sigirme dedi şok oldum uykulu halimle kendide öyle uykuluydu ağladım o lafına  bu seferde uykuluydum yorgundum hep ondan oluyor sen benim uykulyyken yorgunkrn dediklerjme bakma diyor napim bilmiyorum çokta üzülüyorum gün içerisinde çok iyiz akşamları böyle sabaha kadar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykuluyken yanaşma canım üzülmezsin boşuna 
(256 puan) tarafından
Yorgun ondan yapıyor uyanınca sinirleniyor
tarafından
Oda farkında değilmiş zaten takma kafana
(256 puan) tarafından
Tamam canım sagol
-Reklam-
0 oy
(54,504 puan) tarafından
reklam vardı ya acken ben ben değilim diye esinde yorgunken uykuluyken o degil demekki
(256 puan) tarafından
Vallahi öyle :-)
0 oy
tarafından
Canım kendin demissin çok çalışıyor die haliyle o da yoruluyordun benim eşim bile mesaiye kaldığında hal ve hareketleri değişiyor onları da anlamak lazım 
(256 puan) tarafından
He valla kalkincada gel diyor bu seferde varıp yatiyom kipirdayinca git diyor deli ya :-)
(256 puan) tarafından
He valla kalkincada gel diyor bu seferde varıp yatiyom kipirdayinca git diyor deli ya :-) djjf
tarafından
Yok yok bu senin esin uymalıyken o değil:))))
tarafından
Hem kıpırdamadan nasıl uyuyacaksın çok merak ettim :)))
(256 puan) tarafından
Ne bilim ben :)
0 oy
(313 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittin mi
(256 puan) tarafından
Yok canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,566 cevap

348,991 kullanıcı