0 oy
489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bitecekse bitsin artık dayanamıyorum oğlum 4 aylık gülmüyor hep üzgün kocamla tartiyoruz sürekli mutlu değiliz hergun tartışır olduk niye bilmiyorum ortadan da bişey yok biri bişey mi yaptı nazara mi geldik bilmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuğun yanında tartışmayın canım 
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Biriniz alttan alsın canım çocuk var etkileniyor 
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Eşinle konuş bu durumu. Bence sorunun kaynağı sensin ama sen derken yanlış anlama suçlusu sen değilsin. Eşin seni kaynananlarla aynı binada oturmaya zorladığı için haliyle huzursuz ve mutsuzsun bu da ilişkinize yansıyor. Binadan Ayrılma şansın varsa eşini ikna et yoksa senin huzurun düzelmez. Kadının huzuru olmadı mı da evin huzuru olmaz..
tarafından
Doğru cidden doğru ısınamıyorm bu insan Lara ben eşimle evlendim onlarla değil ama yok
0 oy
(3,617 puan) tarafından
4 aylik bebek nasıl mutsuz anlamadm benimde 4 aylim daha dünyadan haberi yok 
0 oy
(136,123 puan) tarafından
Kiyamam yaa 4 aylik cok etkilenir onun yaninda yapmayin
0 oy
(184 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım aslında küçükte olsa bebisler hemen etkileniyor ablamda öyleydi ayrıldı ama onlar çözüm bulamadı inşallah siz çözüm bulup herşeyı yoluna koyarsiniz 
tarafından
Yok kuzum yok inada bindi bu iş eşim olacak pislik buradayız burda yaşanacağiz diyor olmuyor diyorum olacak diyor
(184 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım olması için o zaman çare bulması lazım
0 oy
tarafından
Otur sakin bir kafayla sorun nerde onu düşün hata ve yanlışları bul çöz sorunu her evlilikte olur inşallah geçer nazarda ola bilir 
tarafından
Ailesine ısınmıyorum olmuyor canım sorun bu tuttu üste ev yaptırdı her şeye karışıyorlar cidden her geçen gün nefret ediyorum
tarafından
Kız bos ver ailesini yuvana bak neler çektiğimi yazsam düşer bayilirsin çocuklar için sabr ediyorum sabrın sonu selametdir merak etme ,:(
tarafından
Olmuyor ama kuzum olmuyor

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 375 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 342 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

412,841 soru

12,429,631 cevap

45,623 kullanıcı

Kategoriler

...