Kocana verme tabi
Bu kocalar var ya
Valla kıyafetin benimde kalmadı ama altin alcam
Evet canm öyle bı post acmissin ki şimdi zenginin malı zugürdun çenesini yorulacak.linç ekibi gelir birazdan bu tür postlarda anlamadigim şey adam sanki ayrı ,kadin ve çocuklar ayriymis gbi olmasi.bana soracak olursan ben altın alırım eşim sıkıştığında da başkasından istese sonuç olarak o borç beni ve çocuklarımin rizkindan kesilir öyle yapsa da ağrıma gder zaten.dusunmeden sıkıştım demesi yeterli bana göre direkt çıkarır ne varsa veririm sonuçta ailem yani o adamla bı yuva kurdum o almasın diye saklamak tuhaf geliyo bana.1000 TL cokbi para değil bı çeyrek üzerine de kendine bebeğine eksiklerinizi alabilirsin.yanlis konuşup kirdiysam özür dilerim canm
Ananı dinleee altını napcan giyin kuşan bebeni giydir. Hani önce ihtiyaçlarını karşıla altını sonra yaparsın
1.400 tl varr pandemiden kalan halen saklıyorum doğum var malum ihtiyacım olan şeyleri alıcam kısmetse çocuklarıma harcıycam az az eşimin, haberi yok bundan tabi altın almak istedim ancak hemen ihtiyacım olursa birden bire bozdurursam zararına olur diye düşündüm o yüzden kenarda duruyo
Kıyafet al bence o zaman
1,492,437 soru
24,385,976 cevap
349,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın