0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Kızlar oğlum üç buçuk saattir uyuyordu uyanmayinca alıp emzireyim dedim uyandi cin gibi oldu 2 ay 6 günlük bu arada sonra sağ memeyi emdi bir 10 dakika bıraktı sonra tekrar vermek istedim tutuyo ağzında öyle duruyo emmiyo neyse solu vereyim dedim tutuyo yine emmiyo defalarca denedim ağzını kapattı eni sonu bana guluyo sıpa gittim mama yaptım açtır belki yer diye onuda yemedi 10 dakikayla doymuş mudur niye böyle yapiyo

8 Cevaplar

0 oy
(15,687 puan) tarafından
Doymuştur seni emzik gibi tutuyor öyle.
(738 puan) tarafından
Üç buçuk saat sonra uyanıp 10 dakikayla nasıl doymuş olabilir hem doymasa ağlar demi ne bilim
(15,687 puan) tarafından
Hızlı emiyor canım. Artık kasları kuvvetlendiği için memeyi hızlıca boşaltıyor. Aç olsa ağlar durmaz.
-Reklam-
0 oy
(2,159 puan) tarafından
10 dakikada doymuş olabilir çünkü çenesi eskisi gibi zayıf değil daha güçlü benim bebeğim 1. 5 aylık hızlı emdiği zaman. 5 dkka emiyor doyuyor kilo alımında anlıyorum doyduğunu. 
0 oy
(804 puan) tarafından

Doymustur canım korkma hem zaten aciksa senin kaldirmana bırakmazdı kendi kalkardi. Benimkide şuan ayağımda resmen uykuda kahkaha artı okurken canları ister ağlarlar canları ister gülerler valla onların keyfine kalmışız :D<3

0 oy
(610 puan) tarafından
Küçük yavru oyun yapıyo bide gözünün içine bakar :D benim kuşumda öyleydi doyar annesi  acıksa ağlar zaten
0 oy
tarafından
Doğmuştur. Benim oğlan bile 5,5 aylık bazen yetiyor on dakka. Sütle alakalı ama. Bazen çok hızlı aktığını anlıyorum yutma sesinden o zaman daha çabuk doyuyor tabi. Korkacak bişey yok aç olsa durmaz zaten 
0 oy
tarafından
Seni emiyorsa bence mama hic verip alistirma doymustur emzik olaral kullaniyor o yuzden.
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Ahhdjsd hem çok acıkmamıştır hem de doymuştır :)

0 oy
tarafından
Artık cene refleksi guclu oldugu ıcın doymustur canım endıse etme:) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 489 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eranur (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 308 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (139 puan) tarafından soruldu

409,410 soru

12,304,688 cevap

38,536 kullanıcı

Kategoriler

...