0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (2,923 puan) tarafından
Kızlar bilenler bilir merdivenlerden düşüp ayağımı baya kötü bi hale getirdim 1 hafta oldu ve 2 hafta daha yatıp  basmamam gerekiyo neyse bu arada herkes aradı kötü haber hemen yayıldığı için iki ablam var benden büyük olan benim için canını bile verir nasıl üzüldü kötü oldu diğeri bildiği halde aramadı bile kendi yapısal olarak çok soğuk donuk biri ama ben onun kardeşiyim insan bi sormazmi ya ? Bende anneme dedim o kızınla bidaha asla muhattap olmam diye haksızmıyım. Numarasınıda sildim

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sogukluk baska birsey saglik sonucta aranmasi gerekiyor yeri gelince ona bunu soylemelisinn 
(2,923 puan) tarafından
Aynen illaki söylerim bunu ben ona zümra 15 aylık olucak en son evime kızım 5 aylıkken gelmişti yarim saatlik mesafedeyiz böyle bir abla iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her ailede var öyle soğuk buz dolaplari kardeşlik hissetmiyorlar bacım boskoy
(2,923 puan) tarafından
Ya ben çok duygusalım onlara olsa nasıl kötü olurdum bi arayıpta geçmiş olsun demedi
tarafından
Aramayani arama
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Numarasını vs silmem ama üzülürüm öyle bir sey olsa sorarım arayıp kendini

Kardeşler arasında olmaz ya böyle :(

Yeni duydum bu arada geçmiş olsun canım

(2,923 puan) tarafından
Çok üzüldüm cidden sinirle sildim isim olmaz onunla diye onlara olsa ben evine bile giderdim anında
0 oy
tarafından
Haklısın  canim 
(2,923 puan) tarafından
Keşke olmasam çok üzüldüm böyle yaptığı icin
0 oy
(57 puan) tarafından
Haklisin ben bacagmi yaktim eltim aramadi ablam ylk ama kimse aramadi acikcasi
(2,923 puan) tarafından
Böyle zamanda belli oluyo herkes kardesim
0 oy
tarafından
Kardeş kus olunsa bile bu durumda araması lazımdı 
(2,923 puan) tarafından
Küslük felan hiç yok canım bi arayıp naptın nasıl oldun denmezmi ya nasıl zoruma gitti
0 oy
tarafından
İllaki çıkıyor bitane yaa haklisin
(2,923 puan) tarafından
Aynen herkeste var demekki
tarafından
Bizde de var araba aldık arayıp hayırlı olsun demedi sağolsun kiskanir da beni hep kendini benle yarıştırir
0 oy
tarafından
Valla haklısın canım ama kardeş bu silinmiyor malesef yine bir araya geleceksiniz arayıp özer dilemesi gerek. 

Canım bide çok geçmiş olsun geçmiş postlari ni okudum az önce kötü olmuş Rabbim şifa versin inşallah ❤️ 
(2,923 puan) tarafından
Allah razı olsun bitanem ❤
Burdaki insanlar bile nasıl merak ettiler bi yorum yapsam altına nasıl oldun yazanlar var cidden öz kardeştende öteler.
tarafından
Haklısın valla canım
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Bosver kuzum.ne kadar uzak o kadar iy konusma daha iyi her olayda canin sıkılacana 
(2,923 puan) tarafından
Aynen balım kötü günde belli oluyo herkes
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Acaba eşi falan mı sıkıntılı birisi ailesini arayıp sormasını sorun eden değilse ne bileyim kardeş yani illa ki araması sorması yakın olması gerekiyor 
(2,923 puan) tarafından
Hayır eşi hiç karışmaz bile kendi yapısal olarak öyle buzdolabı gibi hiç uzulmez sevinmez ne bilim öyle iste
(7,434 puan) tarafından
Beş parmağın beşi de aynı olmadığı gibi onu da öyle kabul etmek lazım o zaman
0 oy
(16,613 puan) tarafından
Yani bekler tanı insan aramak zorunda olmasa gerek mesele köy ama silme yine de sen kendine yakışanı yap
(2,923 puan) tarafından
Arama bile değil bi mesaj atsa naptın nasıl oldun diye yeterdi çok farkli
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Soğuk buz dolabı da olsan insan arar Bi 
(2,923 puan) tarafından
Insan bekliyo zoruma gitti
(12,768 puan) tarafından
Tabi bende bak soğuk dururum  ama böyle durumda ilk koşan ben olurum
0 oy
(15,981 puan) tarafından
Ben dogum yaptım kardeşlerimden sadece biri mesaj attı biseye ihtiyacin var mi diye , digerleri ne aradi ne mesaj attı. Hepsini sildim , yoklar benim için. Tabi sonra ablamın başina bir iş geldi ben yine hemen koşup gitti s.alak gibi. Sende son derece haklısın. Insan bekliyor düşman değiliz sonuçta.
(2,923 puan) tarafından
Evet aynı anne karnında büyüdük beslendik üvey olsa bile arar özüz ama yok bu kadında o düşünce bende sinirle aramam sormam diyorum gördüğüm bi yerde bunu unutmam veririm ağzına lafini.
(15,981 puan) tarafından
Ya insanı üç gündür tanıdığı komşusu bile defalarca arayip soruyor ama kardeş dediklerimizin bu düşmanlığı niye anlamiyorum işte. Kardeşleriyle arasi iyi olanları görünce çok imreniyorum valla.
0 oy
(136,889 puan) tarafından
Çok ayip etmis insan boyle gunlerde bi tlf bekliyo haklisin 
(2,923 puan) tarafından
Evet el olsa aramam ama abla olunca herşeyden çok onların manevi desteğine ihtiyaç oluyo
0 oy
(10,640 puan) tarafından
Öz abla mı oluyor bide bu?? Kesinlikle mesafe koy hatta konuşma.. bende olsam çok zoruma gderdi gerçekten
(2,923 puan) tarafından
Öz abla birde kuzum. Zaten kendisi mesafeli soğuk buz dolabı. Insan bi yalandan olsa arar
(10,640 puan) tarafından
Çok şaşırdm.doğrusu cnm.. hele senin gbi tatlı minnoş bir kardeşi varsa insanın nasl aramaz ☺
(2,923 puan) tarafından
Bilemedim ki ☺☹
Olsun demekki herkesin kişiliği farklı oluyo ben kendim gibi zannediyorum herkesi
(10,640 puan) tarafından
Oyle cnm boşver uzme kendini o da onun kendi karakterni ortaya koyuşu dmek ki..
0 oy
tarafından
Doğum yaptim 2 gün oldu ablam gelmedi yanıma aradım niye gelmiyorsun dedim kızdım geldi o günün akşamı sende ara
(2,923 puan) tarafından
Beni aramayani ben aramam kuzu normal düşmedim ben ambulanslik oldum gözetim altında tutuldum
tarafından
Aslinda haklisin ama her ailede aksi değişik biri oluyor genelde
0 oy
(4,958 puan) tarafından
İyi yapmissiniz böyle kardeş mi olur inanamadim.. ama anne diğer kardeş de ittirmesi lazım ara falan diye bazıları odun olabiliyor.. çok sevsede odunlluk olabiliyor 
(2,923 puan) tarafından
Buz dolabı kuzu onun adı. Mesafeli hayata karşı ne bilim çok farklı yalandan olsa bi geçmiş olsun kardeşim demesi çokmu zordu
(4,958 puan) tarafından
Evet kardeşlik bunu gerektirir ... İnşallah düzelir

İlgili bir soru bulunamadı

413,535 soru

12,449,088 cevap

46,243 kullanıcı

Kategoriler

...