0 oy
601 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Kizlar benim annem 10 yıl oldu vefat edeli yaşımda 20 kaynanam devamlı telefonda "ananda yok basinda zaten bebek felan bakamazsın" diyip bizi evine çağırıyor tamam bakması güzel bisey ama bana ikide bir ananda yok zaten demesi gerçekten üzüyo kendimi hiç sanıyorum bian ya 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzme canım kendini aslında iyi bişey söylüyor ama söyleme  biçimi yanlış bence 
(3,100 puan) tarafından
Nesi iyi ki bunun ya. Anan da yok ne demek. Bu üslup meselesi değil resmen kadın kendini bişey sanıyor. Ben olsam ağzıma geleni söylerim o kadına. 10 yıldır kiz kendine bakmış bu günlere gelmiş bebegine mi bakamicak. Çok düşünüyorsa yalnız zor olur kızım bize gel ben yardım ederim desin.
tarafından
Bebeğine bakmak açısından diyorum. Sadece kurduğu cümle yanlış eski kafalar işte ne diyeceklerini bilmiyorlar
(3,100 puan) tarafından
Tamamen boş boğazlık. Kız üstelik uyarmış uyarmasina rağmen hâlâ söylüyorsa art niyet ararim ben bunda. Kusura bakma tepkim sana degil. Bende 9 yıl önce babamı kaybettim. İnsan en sevdiklerinden birini kaybedince hassas oluyor bu konularda
-Reklam-
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Söyle sende bidaha böyle deme die
(28 puan) tarafından
Söyledim canım yine diyo valaha deli heralde
(3,100 puan) tarafından
Uyardığın halde hâlâ söylüyorsa çok yanlış ayıp bişey ya. Yeterince sert uyarmamışsin demekki canım eşinle de konuş bence bu konuyu. Gerçekten kırıcı bir durum. Ben de 17 yaşında babamı kaybettim. O zamanlar bana da bi kişi öyle dedi baban yok filan diye kendi akrabalarımdan. Bende gereken cevabı sert bi şekilde verdim. Bi daha tık ses çıkmadı hiç birinden.
0 oy
(2,071 puan) tarafından
İnsanlar cümle kurarken şu kelimeleri biraz secse keşke..
0 oy
tarafından
Söyle keşke sürkeli bu cümleyi söyleyip benim kalbimi acıtmasan her yüzüme vurduğunda nasıl üzülmüyorum bilmiyorsun falan söyle belki vicdana gelir 
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Eşine söyle canım annenşn böyle demesi beni çok kıryo konuşurmusun de. Bence anlayış gösterir
0 oy
tarafından
Kocana söyle  uyarsin üzüldüğünü  anlasin
(28 puan) tarafından
Tamam soylicem bakalim ne dicek
tarafından
Inşallah  bir daha tekrarlamaz .. ama belki  kirmak için  degil hani bak biz büyüğüz  biliyoruz anlaminda demek istyo ama o laf  hic hos degil uzulme tamam mi
0 oy
(877 puan) tarafından
Sende de merhamet yok deseydin merhameti olmayan biri bebeğime nasıl bakabilir deseydin...
0 oy
(49 puan) tarafından
Bende tam senin gibiyim 12yildir annem oldu kaynanamla birlikdə kalıyoruz bebegime o bakmak isdiyo bende uzuluyorum.
0 oy
(868 puan) tarafından
Eşine söyle en azından orta yolu o bulur gerçekten kırıcı bir cümle 
0 oy
tarafından
Terbiyesiz sana ana olacağına yarana tuz basıp resmen habire habire 
0 oy
tarafından

:( Allah rahmet eylesin, bence kaynananin bu lafına kırıldığını uygun bir dille eşine şöyle o annesini uyarır...

0 oy
tarafından
Çok saçma yaa kız tersle valla ben olsam altında kalmazdm
0 oy
(18,165 puan) tarafından

üzüldüğünü söyle canm anası olmayan çocuk bakamıyor mu sanki öyle bişey yok:angry:

0 oy
(414 puan) tarafından
Niye ansn yokmus seni leyleklermi getirdi bu yasa kadar omu bakti buyutu benimde oleli 5 sene olucak oyle bisey desin kaynanam cevabini alir 
0 oy
tarafından
Sende bana analık yapma derdınde olsaydın anasızlıgımı dıle getırıp durmazdın. Bi öksüzü üzmezdın. Oyuzden benım annem yok ama evladıma ana olacagım de sussun. 
(28 puan) tarafından
Çok.guzel.soyledin canim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,149 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 605 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 645 göst.

413,433 soru