0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Kadın olmak, ailenle gezmeden gelip, herkesin çok yorgunum diyip kenara çekilmesi ve sen adrenalin almışsın gibi mutfağa girip yemek yapman ( biz hiç yorulmuyoruz )

16 Cevaplar

+2 oy
(2,540 puan) tarafından
Anne olmak uykusuzluktan öldüğün halde geceleri 1500 kere bebeğini emzirmeye kalk uyutmaya çalış nefes alıyor mu diye kontrol et ve tek gözün açık uyu...
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kadın olmak Türkiye de zor
+1 oy
(996 puan) tarafından
Kadın olmak çok zor anne olmak paha biçilemez
+1 oy
(7,631 puan) tarafından
 Her hareketine dikkat etmelisin kadınsın. Sen uzulemezsin yorulmak nedir bilmezsin. En çok ta kendi hemcinsin çektirir sana. Susadım desen su yok niye öyle Bir lüks yok kadınsın.   Tek ödülün   anne olmak 
0 oy
(414 puan) tarafından
Sanki dunyayi sirtimda tasimis gibi hisediyorum yataga girince ama bir gulu yetiyor 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Anne olmak evladın ne kadar yorsa da uykusuz bıraksa da evladından vazgeçememektir 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
GERÇEK ANNE olmak, ayaklarının altı cennet..

KADINLAR size Allahın emanetidir (Veda Hutbesi)
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Kadın olmaktan çok gelin olmak. Kayın validemle görümcem iki haftalık gezmeye geldi onları gün boyu gezdirip gelyorum gelince ay yorulduk diye uzanıp yatyolar ben yemek pişiryorum bulaşık yıkıyorum hiç yardım edim de demiyolar. Eşime yardım etmiyolar diyincede sen söyle diyo, bende diyorumki göryo zaten benimde nasıl yorgun olduğumu onların akıl edip yardıma gelmesi lazım diyorum. 
0 oy
tarafından

Biz anneler ropot gibiyiz motorla çalışıyoruz maşallahmiz var:D

0 oy
(233 puan) tarafından
Kadın olmak zaten anne olmaktır benim için... İlla doğurmaya gerek yok... Ablaysan kardeşlerinin annesisin, evcil hayvanın varsa onun annesisin, parkta düşen çocuk olsa bir saniyelik bile olsa onun annesisin... Evliysen eşinin onun ailesinin... Daha neler sayılır neler..  o yüzden kadın olmak anne olmaktır benim için 
0 oy
tarafından
Anne olmak 

Bebeğinin sancisi varken onunla ağlamak

Geceleri uykusuz kalıp gündüzde onunla oynanmak için yine uykusyz kalmak 
0 oy
(53,269 puan) tarafından
kadın olmak herseyi senin düşünmen.

anne olmak eşi benzeri olmayan bir armağan ❤️
(504 puan) tarafından
Anne olmak henuz bilmiyirum.ama karnimdayken bile geceleri uyuyamadigim.her lokmamda dusundugum.ugruna sigarayi biraktigim.tekmeledikce heycandan meraktan öldüğüm .bana ve esime ait bir can tasima dusuncesi.degisik
(53,269 puan) tarafından
iste esi benzeri olmayan bir armagan bebeklerimiz bize.
annelik hep.endiselenmek demek ilk rae dustugu andan itibaren.. sonsuz karsiliksiz sevmek demek.
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Anne olmak dunyanin en mukemmel duygusu:)
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Ahhh kuzum ahhhh kadın olmak çok zor hele ki anneysen valla hakkımız ödenmez biz cok guclu varliklariz cok şükür rabbime 
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Herşeye yetişmek bana göre ve yeterince pozitif olmak eşe bebeğine ☺

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
22 cevap 393 göst.
0 oy
9 cevap 456 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy