0 oy
3,299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar arkadaşımın oğlu benim oğlumla aynı ayda 2 aylık bebeği maşallah kilolu ne veriyorsun dedim pirinç unu dedi sizce 2 aylık bebeğe birinç unu verilir mi durumları pek iyi değil lütfen linç etmeyin 

17 Cevaplar

+2 oy
(16,643 puan) tarafından
Durumları iyi değilse ne yapsın kadın mecbur kalıyordur durumu olmamak zor oda ister en güzel mamalar alsın eskiler mama mi almış bisküvi süt karıştırır verirmiş çok kinamamamk lazım oda istemez böyle olsun 
(16,643 puan) tarafından
Demekki yok cnm yoksa bak sen mama veriyorsun ne güzel oda isterdi mama almak mama da çok pahalı Allah yardımcısı olsun
(16,643 puan) tarafından
Yani parası olmayana 1 TL bile zor bulunuyor cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Durumu iyi degilse sulu yapip veriyor dur demekki ola bilir aç kalmasindan daha iyi. Ama normal şartlada vermemesi gerek

Kınamamak gerek olan var olmayan var çok şaşırıyorsanız gidip yardım edin. 
tarafından
Anladim canım olmaya bilir Allah yardimcıları olsun inşallah
0 oy
tarafından
Yok artık daha neler nasıl yarışıyormuş pirinç ununu küçücük bebeğe çok yanlış sen sakın verme 
0 oy
tarafından
Verilmez canım ne bileyim ya emzirmiyormu bimde uygun  formül mamlar var
0 oy
tarafından

1 yaşındaki kızıma bile  vermiyorum onla alacağı kiloyu hic almasın daha iyi .

Önemli olan sağlığına iyi gelecek besinleri tüketmesi. 

Boş boş kilo yapacak olanı değil 
0 oy
(15,126 puan) tarafından
Verilmemeli............
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Annem hep kardeslerimi princ unu ve arı manasıyla büyüttü
0 oy
(566 puan) tarafından
Canim pirinç ununun Bi yararı olmadığını duydum sadece şişiriyormuş bebeği yani durumları yoksa Allah yardımcıları olur inşallah 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Elinde yoksa napsin canim. Rabbim  kimseyi darda bırakmasin. Yine imkani oldukca uygun mama almaya çalışsın. 
0 oy
tarafından
Ben 3 aylik olduktan sonra verdim cunku hangi mamayi denediysek kabızlık yaptı ve halada pirinc unu yapiyorm ama smdi 1 cay bardagi sutte koyuyorum cok zayifti onu kullandigimizdan beri guzel kilo aldi 
tarafından
Aynen oyle canım
tarafından
3 aylik bebege nasıl verdiniz pirinç ununu merak ettim muhallebi mı yaptınız biberona mı koydunuz
tarafından
Biberona koydum
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun benim oğlumda mama yiyor beni öylesine emdi en son öğürüyordu mememi gördükçe bende sağdım ama sutum kesildi doğduğundan beri yiyor hafta bitmeden 100 tl lik mama bitiyor bunun bezi ıslak mendili damlası giyimi osu busu derken baya belimiz bükülüyor birde asgari ücretli calisip kira da oturan bir insansaniz ve bebek emmiyorsa verilmez sakıncalı denilen şeyleri bile içiniz razı olmadan vermek zorunda kalabiliyorsunuz herkes evladını en güzel şeylerle besleyip büyütmek ister ama bu devirde paran kadar insansın ne yazik ki çok zor rabbim hiç bir anneyi darda bırakmasın sulu bir şekilde yapılıp biberonla alternatif olarak verilebilir ama durumu yettiği kadar günde 2 defa bile olsa mama verirse iyi olur vitaminsiz kalmasın yavrucak
0 oy
(49,836 puan) tarafından
Kiz kilosu iyse verme benimkide 5 aylik kilisu iyi gelisatli bole yarayisli seyleri vermiyom dahada cok alir diye
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Durumları iyi olmadığını söylüyorsun 1 kutu mama alıp vermek zor olmamalı diye düşünüyorum bogazimdan kısarım yine arkadaşımın cocuguna alirim
0 oy
(187,405 puan) tarafından
Rabbim yardimcisi olsun yoklugun dibini yaşadim zor napsin yazik kadincaz pirinc unu veriyo demekki
0 oy
(19,923 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun benim annemde beni pirinç unuyla büyütmüş :ermm:

0 oy
(6,675 puan) tarafından
Peki cnm sadece pirinc unu mu veriyor emzirmiyor mu
0 oy
(672 puan) tarafından
Benim kaynanam diyoki benim hiçbi çocuğumda sitim olmadı hepsini pirinç unuyla büyüttüm ozamanlar mama alıcak durumları yokmuş köyde hep inek sütü pirinç unuyla büyütmüş kadın yani bi zararınıda görmüyoruz kocamda kardeşleride gayet sağlıklı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,093 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzee.&rana (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,363 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (3,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
2 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 819 göst.
2 Aralık 2025 Diğer kategorisinde SL (1,794 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,864 soru

24,661,840 cevap

366,781 kullanıcı

...