0 oy
502 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Eşim dışarıdan gelince (iş, çarşı) bebeği sevmeye yelteniyor. Bende ellerini yıkamasını söylüyorum. Ters bakıp söyleniyor trip atıyor. Evdeki herkese Çoğu zaman söylüyorum acaba ben mi abartıyorum? . Kızmaya başladılar bana

23 Cevaplar

+1 oy
(2,790 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ay benimki de tam tersi dışardan gelince sarılıp öpmek isterim dur bi elimi yüzümü yıkıyım da öyle der dokunma der elini bi yere değmez :D hele şu virüsten dolayı daha bi pimpirikli

Bence doğru olanı yapıyorsun canım söylemekten vazgeçme inşallah ni gün kimseye söylemene gerek kalmaz kendiliğinden yaparlar sen demeden bide bebek bu hassa olacaksın tabi

tarafından
İnşallah canım. Bebeklerin bağışıklığı zayıf bize göre. Allah'ım korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslinda abartmiyorsun canim hata iyi yapiyorsun ama insanlara anlatmak zor 
tarafından
Çok zor gercekten
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Olması gereken o zaten sen doğru olanı yapıyorsun
tarafından
Herkes tepki verince garip oluyorum
0 oy
tarafından
Gayet haklısın  hele su viruste ya hastalik bulassa ALLAH korusun 
tarafından
Amin canım Allah'ım herkesi korusun
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Abartmıyorsun en iyisini yapiyorsun bana göre
tarafından
Bende öyle düşünüyorum da onlar önemsemiyor pek
0 oy
tarafından
Tabi ki doğru olanı yapıyorsun. Çok mu zor Allah aşkına millet her dışardan gelmeye duş alıyor. Yıkamasa bile qgelir gelmez kolonya dök dezenfektan dök
tarafından
Arabaya ve balkona koydum dezenfektan :D
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ne abartmasi olması gereken o ben.bebek.zaten daha yok kedilerimi elletmiyieum mikrop almasınlar diye kimse kusura bakmasın terlik giyen.olursa ayaklarını yikatiyorum ki bu koronodan önceden.beri böyledir 
tarafından
Anladım canım en iyisi
0 oy
(924 puan) tarafından
Doğrusunu yapıyosun. Ben de diyorum benimki trip atıyo atsın napiim
tarafından
Bebegimin sağlığı onun tribinden önemli
0 oy
(18,165 puan) tarafından

doğruyu yapıyorsun sen dışarda heryere değiyor elleri sonuçta

tarafından
Aynen kuzum
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Olmasi gereken o.. onlar bunu kendileri akıl edemiyorsa buda onların sorunu.. bahçeden eve girince ellerimi yıkamadan duramam ki başka yere çıkmak aşırı riskli benim gozumde
tarafından
Korona olmasa bile titiz olmak gerek
(9,650 puan) tarafından
Çok titiz biri degilimdirde el yıkanmasına falan özen göstermek lazım ya mühim konular
0 oy
(414 puan) tarafından
Esim isten geldimi direk ustunu koridorda cikaridi elini yikara yada dus alir oyle alir kucagina kizimi 
tarafından
Bende önce banyoya gidip üzerini değişmesini elini yıkamasını istiyorum da işte
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Yoo abartmıyorsun gayette iyi yapiyorsun malum.ortaligin hali ortada nolcak belli olmaz aynen devam.et valla 
tarafından
Bende öyle yapmayı planlıyorum :D
0 oy
(136,809 puan) tarafından
Benimde el yikama konusunda takintim var
tarafından
Hemde nasıl
0 oy
tarafından
Doğru olanı yapıyorsun. Benim eşim bu konuda çok dikkatli hemen gelir elini yüzünü yıkar kıyafetini değiştirir hatta çoğu zaman beni kendisi uyarır 
0 oy
(15,977 puan) tarafından
Ben esim dısardan gelince banyo yapmadan çocuğu yanina bile çıkarmıyorum. Abartmıyorsun bence gayet normal.
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Bence bu durumda bebek olmasa bile eve gelince elini yıkamalı. Dokundugu parada bile virüs olabilir. Bana göre israrli değilsin doğrusunu yapiyorsun
0 oy
(365 puan) tarafından
Benimki elini yüzünü cikiyo sonra yanına geliyo onda bile kavga çıkarıyorum günlük gir banyoya dışardan gelince tüm çamaşırlarını at günlük yılansın falan diye bırak el yıkamayı  sen abartmiyosun
0 oy
(834 puan) tarafından
Kendisinin bilmesi lazım.benim eşim dışardan gelince ilk önce elini yüzünü yıka üstünü değiştirir sonra kızını sever
0 oy
(450 puan) tarafından
Ay bn hemen yija derim hatta esim arada unutunca ozur diler hemen gider  yikar virusde akil isimi mecburlar
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Gayet normal bu yaptığın.. alışık olmadıkları için titiz insanlar abartı geliyor diğerlerine ama asıl mantıklı olan senin yaptığın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 508 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ozgemm (771 puan) tarafından soruldu

413,403 soru

12,446,053 cevap

46,152 kullanıcı

Kategoriler

...