0 oy
2,070 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Bugün izinliydi normalde sabah çıktı işten ama eve gelmeden bi arkadaşıyla terminale gitti onun amcaoglunu almaya valizler varmış vs. Neyse dedim öğlene kadar onlarla uğraştı yemek yedirmişler oğlana falan ordan dönüşte onları eve bıraktı eve gelirken araç arıza yapmış sanayiye gitti baya orda oyaladı eve 3 te geldi 1.5 saat uyudu başka bi arkadaşını işten almaya gitti bizim yan binada oturuyor adamda iş yeride uzak biraz adamın kendi arabasında var ustelik ordan da gelirken tras olmuş filan akşam 7 gibi geldi bende sabah beri evde çocukla evisi vs onu bekliyorum gelsin temizlik yapcam çocuğa baksin diye. Bide yemek siparişi veriyor şunu şunu yap diye. Kızı uyuttum evi temizledim o uyandı getirdim filan gittim yemek yapmaya bende ben yemek yaparken oda salonu dağıtmış kalemleri kaldırmıştım bi kalem bulmuş koltukları üniteyi yazmış biraz bi ton laf dedi bana kalbimi kırdı kaldirsaymisim yükseğe bilmem ne kaldırmıştım dedim her şeyi yükseğe kaldır nereye koyayım evde dolap bile yok sadece kızımın giysi dolabı var bide bizim yatak odasınınki . bahane yapıyormuşum bilmem ne ben çocuğa kızmıyormuşum guya bisey yedigi zaman sofrabezi serseymisim seriyorum ama ustunde dutmuyor napim dedim basını beklesem aksama kadar isleri nasıl yapabilirim ki hamile halimle zaten yoruluyorum hemencik çok kalbimi kırdı ağladım geldi yanlış anladın ben kendime kızıyorum diyo nefret ettim çocuktan da evlilikten de pasaklı biri de değilim ki ama yetişemiyorum napim bende bilirim sabah eve süpürge açıp alıp çocuğu aksama kadar kapı kapı gezip yemek yok demesini ama anlamıyor iste çocuğu dışarı çıkar ilgilen şunu bunu yapayım deyince götürmez ama çıkarmaz dışarı odaya geldim yattim ağlıyorum şimdi sen yedir uyur mutfağı topla o zaman yetişebiliyorsan dedim üzgünüm çok uzun oldu k.bakmayin nolur

7 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
Boşver canım üzme kendini bu dünyada kimseye yaranilmaz helede kocaya hiç yapabildiğin kadar yap 
(748 puan) tarafından
Kocalar herseyi ister ben artık kocami duymazdan geliyorum valla
(3,146 puan) tarafından
Bende bisey dediği zaman tartışırken cevap vermeyince deli oluyor resmen yokmuş gibi yapıyorum duymuyorum cevap vermiyorum kuduruyor sonra kızıyor cevap vermiyon diye cevap versem ağır konusu cam küfür edicem bu sefer de der sen bana öyle böyle dedin yüzüme çarpar
(748 puan) tarafından
Bu erkekler niye hep aynı bende eşimle konuşmuyorum sinirden çıldırıyor dün benle kavga etmeye kalktı diyer odaya geçtim açtım müziği yattım oğlumla :)
(3,146 puan) tarafından
Çok değişikler karşılık versen alttan almiyorsun agir konusuyorsun derler sussan sen beni takmiyon niye cevap vermiyon bisey diyoz burda derler napsak suç:)
(748 puan) tarafından
Ölsek anca rahatlar :)
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Cok biliyor eşiniz keske kadın olsaymis o kadar bilgiyle halden anlamazlar yorum yaparlar oturdukları yerden doksun cocuk yada cizsin omu temizliyor arkadan bende konuşurum cocuk oyle yaptı mi kendi kendime normal yani
(3,146 puan) tarafından
Normalde bu kadar değildi evde filan yardımcı olurdu çocuk bakardı ama bu arkadaşıma uydu uyali böyle çocuğu çıkar hava alsın desem üşeniyor o arayınca hemen gidiyor ben dışarı çıkalım desem mirin kirin eder o çağırınca hadi gidelim çay iceriz diyor. Çocuğu ile gelip ilgilenmiyor izin gününde bana yardımcı olmuyor gidiyor birini terminalden alıp yemek yedirip evine götürüyor digerini usten alip eve bırakıyor.
(137 puan) tarafından
Valla insanlari anlamak zor bende esimi hadi disari cikalim hava alalim diye zorlarim nereye gidicez burda der arkadaslari cagirir nereye gideceksiniz derim otururuz bir yerlerde birşeyler iceriz der bize gelince zorlarina gidiyor
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle benide geçtim ya çocuk tüm gün evde sıkılıyor havalar ısındı burda güneşli dışarı çıkmak istiyor ben yoruluyorum peşine koşamıyorum sen çıkar diyorum yok ya yorgun ya sonra çıkarırım diyor ama ya arkadaşlarıyla işi oluyor yada üşeniyor çıkarmıyor. Evde de ilgilenmiyor. Ben evde hem çocuk hem yemek hem temizlik yetişeyim diye bekliyor.
0 oy
(277 puan) tarafından
Kaynanam yanimda yok diye sevinmeyin kaynanaligi artik kocalar yapiyor hiç aratmıyor vallahi.benim ki bebek olunca bi nevri falan döndü.geçen ablamlar gelmiş bebeği uyutup çay içelim dedim tam oturdum masaya bebek ağladı gelmiş bana ablamlarin yaninda gırtlağına bakma da bebeğe bak diyor  
(3,146 puan) tarafından
Bende ilk 1 yıl yapmadım sonra ilk kizim planlı oldu bizimkisi kaza değil eşimin umursamazlığı zaten bende kendim günlerime dikkat ediyordum kist çıkınca günler şaştı haliyle tarihler kaydı bu sefer. Bu dogunca yine baglatmami ve spiral istemiyor beyefendi hap ve igneyi ben yapamam zaten prezervatif alirim ben diyor ama almiyor güvenemem bir daha zaten. Ben 23 esim 24 yasinda bu arada. 19 yasinda evlendim ben.
(277 puan) tarafından
Yaşınız da küçükmüş daha  ama olsun daha iyi erken yaşta anne baba olmak bi taraftan güzel oluyor hem daha sabırlı oluyorsun.ben 29 yaşındayım bazen oluyor ki en ufak bi ses kaldıramıyorum. Kendini üzme herşey düzelir allahın izni ile
(3,146 puan) tarafından
Aslında bi yandan ben erken istedim çünkü çocuk işi bi an önce bitsin hemen büyüsünler iş hayatına atılmak istiyorum daha 23 yaşındayım 3 üniversite kazandım ama bitiremedim hepsini yarıda bıraktım evlilik çocuk yüzünden o yüzden şimdi bitirip çalışmak istiyorum 2.den sonra ve başka da yapmam zaten artık. Aralarını açsam bu sefer tam rahata alisicam ise başlığım derken diğeri olcak onun büyümesini bekle derken yaş gidecekti.
(277 puan) tarafından
Hesaptaki değil nasipte ki olurmuş canım.hakkinda hayırlısı:)
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle hayırlısı artık
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Walla ağzının ortasına çarpmalık kaç gündür kızımin yatak odası kıyafet doluydu kisliklari kaldırayım dedim hava ısınmadı yazlık kışlık karmakarışık kapıyı açamıyorduk öyle anlayın yani 3 yaşında ve 5 aylık kızım var onları uyutup kalkıp yaparım diyorum bende uyumuş oluyorum eşim 4 yıl olack evliliğimiz ilk defa ne bu odanın hali dedi istersen sen topla dedim sipalarin durmuyor ne yapım:)
(3,443 puan) tarafından
Walla bu zamanda kolay değil babalık maddi konuda yetişmek sadece 5 aylık kızımin masrafı elbise hariç 700 milyon adamlar maddiyatı düşünüp delleniyor olabilir  Meryem ana söylemek kolay iki çocuğum var ikiside isteyerek değil olunca oluyor walla biri ilk gece meyvesi biri hiç beklemediğimiz anda öğrendik eşim diyor ki iki. Çocuk babası oldum ama nasıl oldum halen anlamadım
(3,146 puan) tarafından
Kız bizimkinin hıc masrafı yok ya nete dellenecek sadece bez alacak bebeğe bir çoraba bile ihtiyacı yok tonla kıyafet var evde bebek arabası küvet seti beşik örümcek hepsi var yepyeni dünya kadar oyuncak eee maaşı da iyi şükür neyden korkuyor anlamadım ayda 2 paket bez alamayacaksa gezmesin ortalıkta erkek diye.
(3,443 puan) tarafından
Orta yolu bulmakta fayda var erkeğin her dediğini duymayacaksın başka yolu yok :)
(3,146 puan) tarafından
En iyisi galiba öyle
(507 puan) tarafından
Sahanın annesi iyi batı korunun 3 gelemsin hemen o zaman Allah yardım etsin zor
0 oy
(725 puan) tarafından

Erkek milleti hepsi aynı yaaaa.. Benim hamileligimin 7.ayindayim dün konuştuk dedim ki bebek gelince artık uyku haram olur ikimize.. Bana bakti ben çalışıyor um dedi birde bebeğin ağlamasını mi çekeceğim tabii ki sen bakacaksin dedi nasıl zoruma gitti sanki çocuk sadece benim:'(

(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle bide bi kavgada filan çocuğu da vermiyor sahipleniyor boşanma aşamasına geldik büyük kavga ettik bi iki defa çocuğu vermem diye tehdit ediyor bide sanki kendi çekti kahrını.
(725 puan) tarafından
Bu çok kötü.. Çocuğu düşünün her iki tarafta kavga ederken boyutuna dikkat etmesi lazim
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten bu defasında hatırlıyorum eşimle arabada tartışıyoruz ben memlekete gidicem diyorum bitsin kucağımda sarılı kızım 7 8 aylık. Kaynanam kucağımdan kızımı cekistiriyor o çocuğu götüremezsin bırak defol git fdiye.
(725 puan) tarafından
Aileler araya girmemeli nedir bu kaynanalardan çektiğiniz:( eşiniz le mutlu olun ..❤siz mutluysanız dostunuz bile kiskanir sizi
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten
0 oy
(507 puan) tarafından

Canim ben doğum yaptım 5 günlük lohusaken kocam dedi kalk anneme yardım et sanki ben doğum yapmamızın gibi umurlarında degilizki:'(

(3,146 puan) tarafından
Benim ilkte böyle değildi ya 2.ye hamile kaldım kalalı değişti her şeyi yapmamı bekliyo eskisi gibi. Hem ev temiz olsun hem yemeği hazır olsun hem çocuğu yediriyim uyutayim bakayım hem kendim bakımlı süslü olayım onu hoş edeyim hepsi aynı anda olmuyor malesef ki.
(507 puan) tarafından
Haklısın canım bende ayniyim ve üstünde 2 kayinim kaynanam esim var ve bitmeyen misafirler beni anla artık kuzum  3 senem 4 aylık kızın var 2 bebeği ara verecem
(3,146 puan) tarafından
Bende ilk evlendim bir oturduk eşim askere gitti düğünden 15 gün sonra 3 kaynim kaynana k.peder çektim valla çok zor 2 yıl katlandım ilk kizim orda doğdu çok zor çok.
0 oy
tarafından
bazi erkeklere ev isi hikaye geliyor canim bizimde genelde esim supuruyor yada o bakiyor ben temizlik yapıyprum. arkadaslarina yeticem derken sizi ihmal etmis
(3,146 puan) tarafından
Aynen önceden yapardı çünkü hiçte şikayet etmezdi yardımcı olurdu süpürge çocuk uyutma sofra taşıma vs. Son zamanda arkadaşlarının işini görecek diye bizi boşladı bide söyleniyor üstüne.
tarafından
oyleler geri vitesleri yok gelemem yapamam diyemiyorlar ne yazıkki sana nazi sözü geciyor ya ondan
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle gitmeyince hemen kılıbık diyorlar karısı izin vermedi diyorlar gazliyorlar halbuki kendileri de evli birbirlerini dolduruyorlar olan evliliklere oluyor hep bu arkadaş ortamı yüzünden bu hale geliyoruz. Birbirlerine hayır deseler gelemem deseler bisey oluyo sanki.
tarafından
benim esim sorar bu akşam bile abimle bulusacakti biz gezdik dokuzdu eve geldik cikayim mi dedi cik zaten kizi uyutmakla ugrascam dedim 11 de gelsem olur mu dedi yarın da evi süpürcek:) insallah esinde kıymetini anlar senin canim kilibik olmuyor ki esine deger veriyor oluyor
(3,146 puan) tarafından
Normalde bizimkinde öyle çatışırlarsa gidiyim mi kacta geliyim su isim çıktı haberin olsun geç gelicem falan hep öyle. Ama zoruma giden ben deyince yapmayıp arkadaşları deyince yapması bu aralar başladı onada bide bana söyleniyor üstüne.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 538 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,149 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 989 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evilda (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 604 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Morsumbul (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,283 soru

24,383,274 cevap