Kız aç İnterneti yap çok basit adamda sevinsin sürpriz yap babalar günü ya şaşırt onu
Canim vallahi mecbur kalırsan yapıyorsun ben 11 aylik bebekle bahceye çalışma ya gidiyorum geliyorum 4 tane keciye bakiyorum evin isi desen herkes kadar gene yapıyorum mecbur en hatta dışarı ateş yakiyorum bazen bazlama falanda yapıyorum hepsine yetismeeye çalışıyorum ama alışınca insana zor olmuyor
Vallahi ben de hiçbir şey yapmayı bilmiyorum da evlendim internetten yapa yapa öğrendim Sen de öyle yapacaksın Bir bakmışsın ki Usta olmuşsun Kız ben lahmacun bile yapıyorum artık evde
Yine güleyim de başıma gelsin diyeceğim bir post benim kocaya bi ara dedim valla sana tam ev kızı olurdu keşke öyle biriyle evlenseydin mesela maşallah köydeki kızlar her işin altından kalkıyor ağır işleri falan hemencik yapıyo demiştim. Oda he valla keşke yaa haklısın dmeşti gayette ciddiydi baya normal bir muahbbetti kırılan alınan kızan olmadı bizde
Canım bebeğin daha küçükse eşinde senden beklemesin ya hamur açmanı falan. Senin bu zamanlarda bol bol dinlenmen uyuman lazım. Bende çalışıyorum artı oğlum 10 aylık olacak valla kendime bile vakit ayıramıyorum artık. Çokta koyvermedim ama hayatım artık oğlum ev iş yemek oldu hamur işleri yapmak ise benim için lüks eşinin anlayışlı olması lazım fırından alıversin bazlamayıda
406,502 soru
12,191,968 cevap
36,713 kullanıcı