Güzel yanları var ama kötü yanları şöyle perdelerin sürekli kapalı olmak zorunda ben sürekli evde şortla gezdiğim için pek kapı pencere açamıyorum. Balkon normalden çok kirleniyor hele de çimler yeni bicilmişse bir rüzgarla hepsi balkonda. Böcekte fazla oluyor. Binaya biri geldiğinde şifreyi bilmiyorsa benim camımı tıklatıyor birşey sormak için benim kapım çalınıyor en sınır olduğum olay bu. Bir de giriş kat olduğu için binaya kim girmişse sesini duymak zorunda kalıyorsun. Eşime taşınırsak en az 5.katta oturcaz diyorum
İyi yanları önünde toprak alanı varsa istediğin şekilde ekip dikebilirsin yeşil sebze vs den. Mangal için biyere gtmenize gerek yok hemen kapı önünde yapilabilir .apartmanın balkonunda yapılması çok hoş karsilamiyrm ben tuhaf geliyo daha dogrusu. Kötü yanlari da;cam balkon yoksa çim bicilse direkt otlar icerde,üst kattan her an bişey silkenebilir düşüncesiyle pencere hep kapalı olmak zorunda.nevresim felan sererken katlayarak sermen gerekir yere geder cnku.anahtari unutan varsa ilk yiklayacagi cam seninki.su basabilir şiddetli yagmurda.balkonda istediğin gbi oturup çay vs icsen de üst kattaki tad olmuyo kasvetli oluyo sanki.
1,493,073 soru
24,395,832 cevap
349,742 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın