Şimdi ben ptsi kontrole gittim o serefsizler parmakladı kanamam oldu eve geldik biraz uyudum neyse terasa çıktım saat 6 7 gibi ahmette işini halletti yanıma geldi bende karpuz yiyodum. Baktım şırrr sular akiyo
Sonra dedim cistir ama değil istemsiz geliyo cesme gibi tabi ödüm koptu ayy dedim ahmet suyum geldi o zavallıda odu koptu nerden bilsin diyo ne suyu
Sonra işte 10dk kadar su geldi öyle hemen gitti annelerimixi getirdi gittik pruspu çocuğu celal bayara nts çekildi muayjeen etti dedi yoğun bakıma gerek olabilir yerimiz yok ege ye gidin hemen toparlandik o zaman 2 cm falan açılma var di zaman geçtikçe sıklaştı izmire geldik çevirme var ahmet polise dio doğum başladı polis dedi hayırlı uğurlu olsun geç kardeşim geçtik işte ordada muayene ettiler açıklık 15 20 dk da oldu mu sana 5 cm Tabi ben hem korkuyom haftası da küçük vs vs.bide o gün çok yorgundum. Pazar günü ahmetle gamzeye evi temizlettirdim ptsi sabahın köründe celal bayara gittik akşam 5 gibi çıktık bikac saat sonra doğum başladı işte
Biz anlattık oradaki durumu acil sezaryan dediler 5 10 da alldılar sezaryana anestezi uzmanı geldi ben o zaman rahattım ama son ameliyata girerken bizimkileri görmedim ya çok kötü oldum burdan çıkamazsam gorm3mis olucam son kez die.neuse adam iğneyi yaptı beni uzandırdılar uyuşmaya başladım onlarda başladı. Orda müzik açık hic guzel degil dicektim bari degistirin
[Neyse bi 10 15 dk sürdü sürmedi bebek çık niğim daha öncede izledim nasıl yapliyo oyl3 sonra kum torbasi koydular üstüme.ameliyat bitti çıkarırken bizimkiler kapıda ama ben bi tuhaftım yinede onlar üzülmesin die güçlü durdum güldüm .herşey ondan sonra başladı işte kadın doğum yoğun bakıma alırken solunumum durmuş ama bilincim açıktı bitane maske var basınçlı çok kötü onu takiyolwrdi bağırdım agladim çok korktum orda millet zapedemiyo beni sonra ahmeti aramışlar hastanızın solunumu durdu boğazını delcez die tabi ahmet altına sıçmış hemen koşmuş gelmiş yoğun bakıma diğer hemşirece yok durumu iyi demiş o korkuyla ahmet dedi seni kaybettim sandim bi yığılmış kapıya öyle ağlamış. Dio babanda ordaydı ben ağladım oda doldu gitti dedi annem zaten perişan kaynanamda güçlü durmaya çalışıyo tabi olmuyo..zar zor maske falan halletiler kadinndogum yoğuna getirdiler bebekte biliyorum ayağımın ucunda ama bakasım bile yok çok değişikti. Sonra aldilar beni anestezi yoğun bakımına normal oda gibi ama cihazlar var herseyini takip ediyolar ilk 2 gun ordaydım bide çıplak üstümde sadece çarşaf bide doğum dan o güne hiç bisey yemedim su bile içmedim.babam geldi işte ben tekli odadayken geldi zaten önceden agladigida belliydi ulan bide o halde görünce yıkıldı tuttu elimi dedi iyisin kızım inanwmiyodu öyle içten hıçkırarak ağladı ilk defa babamı ağlarken gördüm bu şekilde .o gün akşam beni aldilar kalabalık bi yoğun bakıma işte orda psikolojim bozuldu 27 tane hasta hepsi makineye bağlı hepsinin boğazı delik hortumla ayy Allahım bide lohusa kafası daha cocugumu bile kucağıma almadım resmen mezara gi4dim .hepsi can cekisiydu.oyle kaldım orda 2 gün falan galiba.bide orası 3.basamak en ağır hastalar var yani .2 gün boyunca hep öyle ağladım çıkcam die hersey yssak telefon gorusme .yada imza verip taburcu olmwk bile yssak . sonra dün zar zor beni kadın doğum yoğuna aldılar.coooook şükür ki oksijen değerim güzel diğer sonuçlarda iyi kirli kanı araştırıyorlar. Ailem ahmet hepsi diyo burda iyice bakılsın tamamen bitsin sonra cik biz izmirdeyiz zaten 1 telefonla geliriz ..kaynanam evde oyle agliyomus bebeğimi yıkamış mama yedirmiş falan bugun aradım onunlada konuştum zannetti annem dedim yok benim ay öyle dua ediyodu öyle günahtı.basima gelmeyen kalmadı yani .ama yinede çok şükür b3brgim sağlıklı 36.5 de doğdu