0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar dün size bi konudan bahsetmiştim.. İste kızlar annesiyle konusuyor sürekli korkuyorum büyü felan yaparlar diye.. Neyse dün eşimle kızlar aşagı indi sitenin etrafında hava almaya bende cantaları dagınık tı. Baktım canta da benim kücük aynalı taragım var bide başka bi esyam daha. Herneyse bozuntuya vermedim yani belki hosuna gidip almıstır dedim ama izin almaz mı insan kücük degil bu arada. 12 yasında taragı tekrar canta ya koydum ama bugün cıkarsam mı utansın diye geri yerine koysam mı? Korkuyorum valla ne yapar ki taraga 

12 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Bence Bi foto çek çanta için eiken sonra ona sor de ki taragimı gördün  mü de rencide etmeden beli hoşuna gitmiştir görmedim vs derse emin misin de abisine söyle sonra 
(2,587 puan) tarafından
Kuzum eşimin kızları abisi olmuyor ama söylicem
(12,768 puan) tarafından
Ha pardon o lsun gene de de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cantadan esyalarini cikarip al
(2,587 puan) tarafından
Evet öyle de yapabilirim izin alırsa veririm.
tarafından
Evet resmen hirsizlik yapmis izin alirsada verme
0 oy
(414 puan) tarafından
Esyani cikar al zaten soramaz seni olan biseyi 
0 oy
(15,977 puan) tarafından
Kiz sen şimdi suçlasan almış diye , çantama kendi koymuş bana iftira atmak için bile diyebilir. Bence al çantadan ve ortada eşyani birakma. Odanı da kilitli tut , ne olur  ne olmaz. 
0 oy
tarafından
Bence sen cantasina dokunma ne olursa olsun sadece taragim nerde diye sor. Bakalim ne diyor cunku illaki birgun goriceksin ozaman bu benim taragimdi ben sana sormustum   dersin anlar herkes al demis yorumlari okudumda  onun cantasi sonucta sonra laf olmasin
0 oy
(390 puan) tarafından
Bence cantaya dokunma suclu senolursun bende yasadim buna benzer seyler al taragini kapini kitle arkadaslarinda dedigi gibi.
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Çantasına dokunma onu suclarsan suçlu sen olursun beni suçlamak için koymuş diyebilir az önce büyü falan dedin acaba tarak la birşey mi yapacak yada hiç birşey demeden direk tarağı al başka ne aldıysa götürmesini müsade etme 
(2,587 puan) tarafından
Çantadan cıkarıcam ben ama uyaramam eşimden dolayı
(7,434 puan) tarafından
Uyarma zaten canım sen suçlu olursun
0 oy
tarafından
Tarakta saç telin falan var mı çünkü saç telinden de büyü yapılır aklıma o geldi 
(2,587 puan) tarafından
İşte hic aklıma gelmedi şimdi alıcam tarağı.. Sinir oldum kuzum ya napcam ben bunlarla
0 oy
(403 puan) tarafından
Kendin diyosun büyü falan diye gizli konusmalar yapiyolar falan diye.biseyini birakma al kitle kapinida zaten olmadığını anlayinca soramaz sanırım utanmasi varsa
(2,587 puan) tarafından
Kuzum odama sürekli bebek icin giriyorum yani ev kücük zaten heryerdeler ama cantadan alıcam birazdan onlar havuza inince
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Rencide etmeden konuşmalısın bence. Çünkü çocukların yanlışlarının üstünü örtmeyi doğru bulmuyorum ben. Hatalarını güzelce anlatmalı yanlış olduğunu öğretmeliyiz. Muhtemelen hoşuna gittiği için almıştır. Gururunu kırmadan Konuşup çözebilirsiniz. İlerde daha büyük hatalar yapmasının önüne geçmiş olursunuz. Sonuçta Ağaç yaş iken eğilir.
(2,587 puan) tarafından
Aynen canım da uğraşamam alıcam geri yerine koyucam öyle utansın. B şimdi ben bisi dersem eşim alınır cekemem ki onu
(3,100 puan) tarafından
Yine de sen bilirsin. Benim fikrim konuşulmasından yana Eşinin alınması gereken bişey yok ki sonucta evladının da iyiliği için. Kızıyla aran iyiyse eşine söylemeden de onunla konuşabilirsin. Bizim aramızda baban öğrenmeyecek deyip yanlış olduğunu birşey beğendiysen bana söyle ben zaten veririm diyebilirsin.
0 oy
(136,816 puan) tarafından
Tarakta sac kilin vardir ve sactan buyu yapilir hemen al o taragi
(2,587 puan) tarafından
Alıcam canım birazdan havuza insin ler ilk işim o
0 oy
tarafından
Ne bilim  taragin guzel mi hosuna mi gitti  acaba .. gerci hosuna gitse  soyelrdi . Hos ki baskasinin taragini da  kullanmaz ki knsan 

Kafam karisti
(2,587 puan) tarafından
Aynen dimi benim de valla :((( az önce yine lavaboya girdiler tel de konusmaya cıkınca dedimki fısır fısır konusmayın artık salonda konusun bu ne dedim
tarafından
Kanki anneleri daha evlenmemis mi kac senedir ayrlmslar
(2,587 puan) tarafından
5 yıl olucak kuzucum  ne evlenmesi fırsat ı olsa kocamın üstüne atlicak hala eşim ona dönücekmiş gibi sagda solda davranıyor
tarafından
Ya madem ayrilmislar hala neyin derdinde bu kadin . Ve kocasi da evlenmiş  senle . Acaba kocan mi onu terketti bu da icine sindiremiyor..anladigim.kadariyla senin ilk evliliğin  . Ve gerçekten  kizlarini ajan gibi  yollmasi da sacma .. ayrıca  kocan evdeyken de bunlar fısır  fısır  konusyor mu?

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 223 göst.
0 oy
13 cevap 316 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 375 göst.
24 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Helin kaya (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 653 göst.

413,435 soru

12,446,762 cevap

46,171 kullanıcı

Kategoriler

...